Hair-Wash Hacks - Til Travle Morgener & Dovne Dage

Senses Cardio Core – Workout ON-THE-GO

simply fit, senses cardio core, todays workout, hiit, high intensity, interval training, on the go, traveling, hotel room workout, på rejsen, træning, cirkeltræning, costumeI sidste uge kørte jeg et program til Cardio Core, uden brug af udstyr eller vægte. Bagefter spurgte en deltager, om jeg ikke ville skrive det ned, eller putte det på bloggen, da det ville være perfekt til når hun var ude og rejse. I aim to please, så her kommer det:) Dette var en del af et program, som startede med opvarmning og lidt uphill sprint på løbebåndet. Nedenstående vil derfor ikke vare en hel time, men være en god måde at komme kroppen rundt og få pulsen op mens man er på farten. Som opvarmning her, vil jeg foreslå 5-7 minutters rolig cardio inden, hvad end du har mulighed for hvor du er.
Jeg har endda gjort jer den tjeneste at google alle øvelserne, så hvis du er i tvivl trykker du bare på linket;) Er du nybegynder, kan du eventuelt holde pause mellem runderne eller nøjes med at lave 3.
Mange hoteller har et lille gym med et løbebånd hvor du kan køre dette cirkeltræningsprogram. Ellers kan du skifte løb ud med crosstrainer, sjipning, sprællemænd, høje knæløft eller tage en tur på hotellets trapper;) Du kan se andre programmer her, enjoy! #simplyfit

CIRCUIT TRAINING

Do 5 rounds without breaks
(Moderation: do 3 rounds or have breaks in between)

* Or 1 minute of other cardio alternatives available such as: crosstrainer, high knee raises, jump rope, jumping jacks OR run the hotel stairs;)
//ENGLISH//
Lasts week after teaching one of my Cardio Core classes, I was asked to write it down or post it. The class had started with some warm-up then HIIT on the treadmill, but the exercises afterwards, were without any additional workout gear or weights. For that reason, a member thought that it would be perfect for her, when she was traveling. A lot of hotels have small gyms where you would be able to complete this curcuit, if not then see the other options above for the cardio part. The rest should be easily done in a hotel room:)
For other programs, look here. Enjoy!#simplyfit
simply fit, senses cardio core, todays workout, hiit, high intensity, interval training, on the go, traveling, hotel room workout, på rejsen, træning, cirkeltræning, costume

simply fit, senses cardio core, todays workout, hiit, high intensity, interval training, on the go, traveling, hotel room workout, på rejsen, træning, cirkeltræning, costume

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair-Wash Hacks - Til Travle Morgener & Dovne Dage