Benefits of Baobab

Baobab & Mango Smoothie

baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen, green smoothie, recipe, turmeric, flax seeds, hemp seeds, chia seeds, zero waste, reusable straws, stainless steel strawsBaobab er en ny “Super Food” jeg er begyndt at bruge i mine morgensmoothies. Jeg har skrevet her om alle de gode egenskaber, som det høje indhold af C-vitamin, fibre og antioxidanter, og hvad det gør for kroppen. Baobab smager ikke rigtig igennem og har ingen lugt, så det er nemt at blende ind i en smoothie, uden at smagen ændres.
//ENGLISH// Baobab is packed with antioxidants, fibres and vitamin C, but doesn’t smell or taste of much. That makes it easy to “hide” it in the smoothies and enjoy a great tasting smoothie, with even more healthy benefits #win. Read more about the benefits of baobab here, and enjoy the smoothie recipe below:)
baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen, green smoothie, recipe, turmeric, flax seeds, hemp seeds, chia seeds, zero waste, reusable straws, stainless steel straws

OPSKRIFT:

  • 1 frossen banan
  • 1 dl frossen spinat
  • Et par broccoli buketter
  • 1 dl. mango (mit var i små tern og frossent)
  • 1 spsk. hørfrø
  • 1 spsk. afskallede hampefrø
  • 1 spsk. Baobab pulver
  • 1 spsk. chia frø
  • 1 tsk. Turmeric Golden Milk ( en blanding af gurkemeje, kanel, rå kakao, ingefær, vanille, lakrids og sort peber) eller bare gurkemeje
  • Vand, alt efter ønsket konsistens

*ALT økologisk selvfølgelig
Blend det hele sammen, og nyd en frisk og grøn smoothie, proppet med alt det bedste fra “Livets Træ” og meget andet. Jeg bruger genbrugelige stålsugerør, for at minimere mit affald, læs mere om dem her🙂 #simplyfood #zerowaste
RECIPE: 1 frozen banana / 1 dl frozen spinach / A few pieces of frozen broccoli / 1 dl mango (mine was small frozen bits) / 1 tablespoon flax seeds / 1 tablespoon hemp seeds / 1 tablespoon Baobab powder / 1 tablespoon Chia seeds / 1 teaspoon Turmeric Golden Milk powder (mix of turmeric, cinnamon, cocoa, ginger, vanilla, liquorice and pepper black) / Water /*All organic! Blend it all up, and enjoy a healthy and green smoothie:) #simplyfood
I use reusable straws to cut down on my waste, these are made from stainless steel, read more about them here. #zerowaste
baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen, green smoothie, recipe, turmeric, flax seeds, hemp seeds, chia seeds, zero waste, reusable straws, stainless steel strawsbaobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen, green smoothie, recipe, turmeric, flax seeds, hemp seeds, chia seeds, zero waste, reusable straws, stainless steel straws
baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen, green smoothie, recipe, turmeric, flax seeds, hemp seeds, chia seeds, zero waste, reusable straws, stainless steel strawsbaobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen, green smoothie, recipe, turmeric, flax seeds, hemp seeds, chia seeds, zero waste, reusable straws, stainless steel straws

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Benefits of Baobab