Baobab & Mango Smoothie

HEALTHY SNACKS – POPCORN

IMG_5272Popcorn har lidt fået et dårligt rep, efter al balladen med mikrobølgepopkornene, hvor det jo egentlig er emballagen der er hele problemet! Derfor vil jeg her vise hvor nemt det er, at lave sunde, emballagefrie, kemikaliefri, fuldkorns og økologiske popcorn. Stegt i kokosolie og saltet med Himalaya salt som er proppet med over 50 mineraler #selvtak.
ENGLISH// Popcorn have gotten a bad rep here in Denmark, due to the toxic packaging on microwave popcorn. That’s why I will show how easy it is to cook packaging free, healthy, no chemicals, whole grain, organic popcorn. Popped in coconut oil and salted with Himalayan salt that contains more than 50 minerals #yourewelcome.

Det er nemt! Jeg har købt disse korn emballage frit i Whole Foods i London, men ellers køber jeg dem i Løs Market (læs mere her) på Vesterbro. Meget billigere end de poser med økologiske majskorn jeg plejede at købe. Har ikke kunne finde de blå korn herhjemme, men de bliver mere hvide når de popper, hvilket gør dem lidt mere fotogene (læs: instagram venlige). Det er den eneste forskel jeg lige har fundet frem til.
Men lad os komme i gang.
It’s super easy, I bought these corn package free in Whole Foods, let’s get to it. RECIPE: 1 dl. corn / 1 tablespoon coconut oil / Himalayan sea salt.

OPSKRIFT:

 • 1. dl. majskorn
 • 1 spiseske kokosolie
 • Himalaya salt efter smag

FREMGANGSMÅDE:

Det nemmeste nogensinde, brænder helt klart færre popkorn på nu, end jeg gjorde i de gamle mikrobølge-dage. Tag en stor gryde med låg, smelt olien og kom alle kornene i. Rør dem lidt rundt og fordel dem godt i gryden inden du sætter låget på. Så kan du ellers høre når popperiet starter. Jeg plejer at ryste gryden et par gange, men efter et par minutter stilner det af. Så slukker jeg blusset og lader lige de sidste poppe, inden jeg hælder dem over i en skål og salter. SimplyPopcorn.
BONUS: Popcorn er fyldt med fibre og en af de få snacks som er 100% fuldkorn. Der er endda antioxidanter i skallen, så det kan du jo sætte pris på næste gang den sætter sig fast mellem tænderne;)
Spis dine popkorn med god samvittighed, velbekomme #simplyfood
This is actually a lot easier than using the microwave, I burn less popcorn this way that’s for sure. Warm the oil in a cooking pot and add all of the corn. Put on the lid and wait for the popping to start. I might shake the pot a bit, but after af few minutes the popping slows down. Then I turn of the stove, wait for the popping to stop completely and they’re done. Put them in a bowl and add salt. SimplyPopcorn. BONUS: Popcorn er full of fibre and 100% wholegrain. They even contain antioxidants #simplyfood

 

3 kommentarer

 • Chanette

  Og der er forresten også meget forskel i smagen på dem du køber i butik og i whole Foods 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  Jeg er pt i gang med en livsstils ændring/selvkontrols træning, for jeg den første måned har levet på grøntsager… og popcorn.
  Jeg fortrækker også at gøre det på denne måde, da det er MEGET billigere. Og portionerne er billigere. Dog føler jeg at det ikke er helt så sundt igen når jeg spiser dem. Har du en ide om hvorfor?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Hej Chanette, tror ikke helt jeg forstår havd du mener når du siger at det ikke føles så sundt?:) De blå korn fra Whole Foods smager en lille bitte smule anderledes, men næsten det samme, så ikke noget jeg savner når jeg bruger “almindelige” korn:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baobab & Mango Smoothie