God kaffe og god karma #zerowaste

Sund Chokoladeis – Søndag i sengen

vsco-photo-1-2

Jeg elsker at starte mine søndage i sengen! Bygger mig en lille oase med enten musik og bøger/magsiner eller en serie på HBO/Netflix. Så trisser jeg ud i køkkenet, laver mig en kop kaffe og noget morgenmad af en art. Da det stadig ikke er muligt at få croissanter leveret (kom nu JustEat), er jeg nødt til at bruge, hvad end jeg har i køkkenet, hvilket ikke er meget.

Her til morgen havde jeg virkelig lyst til chokolade! Har et glas med Nutella som bare grinte af mig, for hvor var brødet?:( Desuden havde jeg lovet mig selv at være SUPER sund, inden jeg skal til New York på onsdag, så jeg måtte tænke i andre baner.
Derfor valgte jeg at lave min sunde chokoladeis! Kun 3 ingredienser (og lidt topping), som alle er sunde! Du kan se opskriften herunder, men læse mere om fordelene ved ingredienserne her. Den er uden mælkeprodukter& gluten, vegansk og kan laves raw hvis man bruger hjemmelavet nøddemælk🙂

OPSKRIFT (1 person)

• 1 1/2 frossen banan
• 2 spsk. rå kakao pulver
• 1 dl. mælk efter eget valg (jeg havde lidt soya tilbage)
*alt økologisk

Blend godt!! Jo mere mælk du putter i, jo mere soft-ice agtigt konsistens får du, eller milkshake hvis du vil:) Har du en god blender behøver du ikke særlig meget væske.

TOPPING: Chiafrø (de knase lidt;)) og rå cacao nips.

TIP: Put lidt rå kakao nips i for at give det lidt knas. #simplyfood

Processed with VSCO with hb1 preset
vsco-photo-2-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God kaffe og god karma #zerowaste