BANANA & TURMERIC FACE MASK #NATURLIGBEAUTY

VEGAN WAFFLES

Jeg EEEEEELSKER vafler, men har aldrig eget et vaffeljern, da jeg var bange for at jeg ikke ville kunne styre det! Den frygt viste sig at være fuldt berettiget, for siden min 31års fødselsdag i April, hvor jeg endelig tænkte at jeg var gammel nok til et vaffeljern, har jeg nok fået vafler 2 gange i ugen. Ikke alle der har været lige insta-friendly, men nu er min opskrift i det mindste god nok til at blive delt, så her kommer den.

Opskriften er: Vegan og Glutenfri hvis du vil have det;)

OPSKRIFT

(Til 2 personer, eller 1 sulten person)

 • 1 1/2 dl. mælk (jeg bruge soya)
 • 2 dl. mel (jeg brugte majs mel)
 • 1/4 dl. olie (kokos eller olivenolie)
 • 1/4 dl. Agave sirup (hvis vegansk) eller honning
 • 1/2 dl. havregryn (blendes med)
 • 1 spsk. hørfrø
 • 1 spsk. bagepulver
 • Knivspids salt

OPTIONAL (se nederste billeder)

 • 1 banan
 • 1 spsk kanel
 • 1/4 dl. chokolade nips

Jeg blender alt sammen i min nutribullet og smører kokosolie på mit vaffeljern #nemt.

TIP: Top den med dine yndlingstoppings <3

//ENGLISH// I looooooove waffles, but never owned a waffle iron myself, since I’m pretty sure I wouldn’t be able to control it. That assumption proved to be pretty accurate, and since my 31st birthday in April, I might have eaten waffles twice every week. They haven’t all been insta-friendly, but at least now the recipe is great enough to be shared. THIS RECIPE IS: Vegan and Glutenfree but it isn’t a must.
RECIPE (For 2 people, or 1 hungry one):
– 1 1/2 dl. milk (I used soy) 2 dl. flour (I used corn)
– 1/4 dl. oil (olive or coconut)
– 1/4 dl. Agave syrup (if vegan) or honey
– 1/2 dl. Oats
– 1 spsk. flax seeds
– 1 spsk. baking powder
– pinch of salt
OPTIONAL (see pictures below)
– 1 banana
– 1 spsk cinnamom
– 1/4 dl. chocolate chips
Blend it all together and put coconut oil on your waffle iron #easy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANA & TURMERIC FACE MASK #NATURLIGBEAUTY