Minimalist Challenge - November 2018

C-Vitamin Boost Smoothie

Denne weekend er dedikeret til et skriveprojekt, hvilket gør at jeg er super fokuseret, og ikke har så meget tid til andet. Heldigvis er jeg jo i gang med min 5.30 Challenge, hvor jeg står op kl. 5.30 hver morgen, så jeg får nået en masse inden jeg skal undervise Cardio Core i Senses og så tilbage på pinden.

Det betyder at der ikke er super meget tid til madlavning! Men i stedet for at bestille take-away, besluttede jeg mig for at handle ind til en masse forskellige smoothies og eksperimentere med det ved siden af. På den måde kan jeg fylde min krop og hjerne med næring, nu hvor den er på overarbejde lørdag og søndag #smart

Normalt laver jeg næsten altid de samme smoothies, men det sluttede i denne weekend. Her er den bedste opskrift fra lørdagens eksperiment, og den er fyldt med C-vitamin og alt hvad din krop har brug for nu hvor vi går vinteren i møde:)

OPSKRIFT:

  • 1 Appelsin
  • 1/2 Gul sguash/zucchini (eller grøn uden skrald hvis man vil beholde den flotte farve)
  • 1/2 Pære (tog en hel men den var lille)
  • 1 spsk. Hørfrø
  • 1 spsk. Chia frø
  • 1 spsk. Hampefrø
  • 1/4 spsk. Gurkemeje
  • 2 dl. isterninger
  • vand/kokosvand efter ønsket konsistens (min blev meget flydende)

Alle ingredienser er økologiske og købt i Løs Market #ZeroWaste. Blend det hele sammen og enjoy:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalist Challenge - November 2018