30 Day Zero Alcohol Challenge #9

21 Day Detox Challenge #10

En af mine yndlings podcasts er The Cabral Concept, i hvert fald når det kommer til holistisk healing og sundhed. Dr. Cabral har virkelig givet mig en større forståelse for min krop og hvordan symptomer for forskellige ubalancer kan komme til udtryk. Jeg havde derfor længe drømt om, at køre en af hans detox systemer igennem som han har på sin hjemmeside. Det har dog endnu ikke været muligt at bestille hjem til DK, så da jeg var i NYC, besluttede jeg mig for at få den købt og tage den med hjem. 

BUT WHY?!

I følge Dr. Cabral burde man lave en detox af kroppen hver sæson så 4 gange årligt. Også selvom man egentlig lever sundt, men pga. alle de gift- og affaldsstoffer vi udsætter vores krop for dagligt, ved bare at leve haha. Det kommer fra  alle fronter lige fra bilosen i byen, de produkter vi putter på vores krop og selvfølgelig hvad vi spiser. Jeg skal være den første til at indrømme at jeg ikke lever et frelst liv på nogen måde. Godt nok er beauty og rengøringsprodukterne skiftet ud, men jeg bruger stadig make-up, render rundt i beskidte og forurenede storbyer, drikker og spiser hvad jeg har lyst til og langt fra alle måltider der er lavet fra bunden derhjemme. Jeg ville gerne give min krop en lille pause fra hvad den får ind og så bakke mit indre lidt op (særligt min lever) med en lille pause og nogle hjælpende kosttilskud.

Mens jeg skrev min bog tog jeg et par kilo på jeg gerne vil smide, men ellers er det egentlig mest for at få øget energi og mine klare øjne tilbage. OG så elsker jeg jo en udfordring;) Tror aldrig jeg har kørt 21 dage uden en cheat day, så er spændt på om jeg overhovedet kan komme igennem.

HOW?

Har jeg sat mig 100% ind i alt hvad der er i denne cleanse? Nej! Jeg har lyttet til over 100 af hans podcasts, så har en ide om at det her er ret rent og at han i bund og grund vil mig og min krop det bedste haha. Han tager det bedste fra al det holistike (og almene) medicin han har læst og alle de bedste principper fra både indisk & kinesisk medicin. Den viden har han kombineret hans egne kosttilskud ud fra, da han ikke synes han kunne finde hvad han ville bruge på markedet. Hatten af for det, men ellers vil jeg lade min krop være dommer over hans produkt;)

21 DAY DETOX

Jeg købte en pakke til 21 dage (3×7 dages detox) hvor man modtager en plantebaseret shake-blend med alt fra protein til diverse tilskud der giver min krop hvad den har brug for. Derudover får du to kosttilskud der skal tages morgen og aften, de hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer der har hobet sig op gennem årene.

De første 2 dage er shakes alene, hvis vægttab ikke er det primære kan man blende blåbær og spinat i, så det er min plan hvis jeg  virkelig er sulten. Derefter så er det 2 shakes om dagen og 2 måltider. Helst vegansk til frokost men du må gerne få noget kød om aftenen, så længe kvaliteten er god. Derudover handler det om at spise sunde og simple måltider af rene råvarer #cleaneating

INDEN min detox gik i gang (i dag), var jeg 3 dage i Paris hvor jeg bare spiste ALT hvad jeg havde lyst til. Det så nogenlunde sådan her ud:

Jeg er nu i gang med min første dag, og jeg skal bare tidligt i seng haha. Jeg vil opdatere uge for uge hvordan det går:) Lige nu er jeg træt træt træt, men nok ikke mere end normalt efter en ferie og et sent fly i går aftes. De anbefaler selvfølgelig at man ikke drikker kaffe, men jeg har givet mig selv lov til 1 kaffe om dagen. Den havde jeg selvfølgelig drukket inden kl. 10 på kontoret.

Jeg skal lige power igennem de første 2 dage, da min mavesæk er lidt udvidet. Ved jeg at det bliver hårdt, men ikke noget jeg ikke har prøvet før i diverse juice/smoothie kure og ikke mindst THE MASTER CLEANSE, så jeg er ved godt mod, selvom jeg allerede nu kan sige, at livet giver MEGET mere mening med mad haha. I kan følge lidt med på min IG og ellers så melder jeg ind igen når jeg har klaret de første 7 dage #wishmeluck

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 Day Zero Alcohol Challenge #9