MIN BOG ER PÅ GADEN - Naturlig Cleaning

Uge 3 & Konlusion på 21 Dages Detox Challenge

I FREAKING DID IT! 3 uger med sunde måltider, ingen alkohol og sengetider som en 10-årig.
Du kan læse mere om min detox på disse links UGE1 & UGE2, men jeg vil gerne sige at den sidste uge var den klart nemmeste. Min energi kom tilbage som ved et trylleslag og jeg kunne se lyset for enden af tunnelen. Jeg havde lige endnu en weekend der skulle overstås og det var altså der rosé sæsonen endeligt blev skudt i gang. Men endnu engang må jeg sgu lige give min rygrad noget kredit, for jeg klarede den hele vejen, og jeg har selvfølgelig noteret mig ALLE mine learnings;)

  • Jeg er stoppet med at crave snacks I løbet af dagen!
  • Slik og snacks på arbejdet bliver nemmere og nemmere at sige nej til #nejtak
  • Man kan tabe sig uden at sulte!!!!
  • Det er blevet meget nemt for mig at lave sund mad hurtigt derhjemme, og det med at lave mad generelt er også noget jeg har kunne finde tid til i en travl hverdag.
  • Mine øjne var klare, min mave var flad og livsglæden kom retur på dag 14
  • Detox er stadig ikke noget man skal gøre hele tiden, ville aldrig kunne leve så restriktivt, BALANCE er vejen frem
  • Smuk hud og et IKKE oppustet ansigt, yay!

KONKLUSION

Uanset hvilken sindssyg diæt eller challenge jeg kaster mig ud i, så ender jeg altid med samme konklusion, at balance er bedst. MEN det sagt, så er det en balance med nye vaner og skills i rygsækken. Denne gang er det virkelig det med at lave den sunde mad hjemme, ikke at snacke gennem en her dag og rent faktisk kunne sige nej til fristelser på arbejdet (det være sig slik, kage eller øl/drinks om fredagen).

Min bog Naturlig Cleaning udkom samme dag som min detox sluttede (yes det var MEGET planlagt), så dagen stod på fejring og en kæmpe cheat day. Jeg sluttede min detox med kage på arbejdet (efter et sundt hjemmelavet måltid) og  Pizza og Vin på Frankies om aftenen. Min krop havde det skønt og jeg mærkede intet til at jeg gav den både alkohol, sukker og gluten, den var sgu bare klar. Mit fordøjelsessystem havde haft en velfortjent pause og jeg følte mig top-tunet, som en cykel efter et forårsfiks hos cykelsmeden. Der hvor det føles som om du har cyklet i modvind i flere måneder og pludselig er det bare nedadbakke med vind i ryggen (billedsprog). Jeg har jo den klare overbevisning, at INTET er skidt for én i moderate doser (lad os lige holde stoffer ude af denne kommentar). Min krop kan godt håndtere både gluten, laktose, alkohol og sukker, bare jeg ikke overbelaster den. At jeg så vælger at leve primært vegansk & økologisk og ikke prøver at provokere med for meget forarbejdet mad er min egen beslutning, ikke grundet nogle allergiske reaktioner. Jeg har også kunne nyde påskeæg og croissanter på kontoret siden, men er ikke gået tilbage til full-on snacking i løbet af dagen, og kan snildt gå forbi kagen om onsdagen hvis det ikke lige er den jeg føler for.

Jeg tabte 5 kilo på de 3 uger, selvom jeg spiste en masse mad. Det er 3 uger siden nu og alle mine ruller med cookies er væk, jeg har været til påskefrokoster og holdt fødselsdag, men kun taget 2 kilo på igen, hvilket jeg egentlig havde regnet med da det nok var væske anyways. Tøjet sidder bedre og flere veninder har nævnt at jeg havde tabt mig (også 3 uger efter).

Jeg kan KLART anbefale at give din krop 3 ugers fri fra crap og fylde den med sunde ting<3

Sig endelig til hvis i har nogle spørgsmål til min detox eller mangler det sidste spark til at komme igang #simplyfit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN BOG ER PÅ GADEN - Naturlig Cleaning