DIY Deodorant Opskrift #naturligbeauty - Bestainable Daily 18/1-2021

Secondhand Hunting – Bestainable Daily 19/1-2021

Annonce for Hunkemöller

Online shopping var genialt for mig i 2020, og det bliver nok også vejen frem i 2021, bare secondhand denne gang:) Jeg har afmeldt mig en masse nyhedsbreve fra alle de shoppingsites der lander i min indbakke, men der popper stadig ads op alle steder. Har bare valgt at se det som inspiration, så jeg får stadig klikket ind på sites med træningstøj, støvler og alt det andet jeg har en tendens til at købe meget af. På den måde har jeg fået lavet mig en lille liste over ting jeg nu er på udkig efter, så kan jeg holde øje og slå til når lignende items kommer til salg på diverse genbrugssites #smart

For at følge et af de tips Hosannah kom med angående secondhand shopping (læs dem alle her), så skal man lave en liste med de ting man gerne vil have fingrene i.

ØNSKELISTEN

Let the secondhand hunt begin! #bestainable

  • Comfort er alt der betyder noget her hjemme lige pt. og jeg er på seriøs jagt efter et Velour Tracksuit, er særligt vild med dette fra Hunkemöller i den mørkerøde velour!
  • For længe siden, nok tilbage i 2020, tog jeg et screenshot af de her støvler fra Henry Kole (billede længere nede). De var udsolgt i min størrelse og fik aldrig søgt videre, men er på jagt efter noget i den retning til foråret<3
  • Adelie er min yndlingsbutik, og shoppede godt igennem hos dem i 2020. De har altid noget jeg føler jeg ikke kan leve uden, og i dag er ingen undtagelse. Disse bukser fra Ganni må meget gerne blive købt, fortrudt og sat til salg secondhand snart, helst i en str. 36 haha.
  • Åh Stella, ved godt at træningstøj egentligt er under “undtagelserne” i denne challenge, men må jeg stadig først købe det, hvis jeg rent faktisk mangler, og det gør jeg ikke. MEN den nye Adidas by Stella McCartney kollektion kan jeg ikke få ud af hovedet. Vil have det hele! Har normalt kun sort træningstøj, så det ville være en fed kontrast haha, har våde drømme over de blomstrede cykelshorts.
  • På min instagram gemmer jeg tit billeder i en mappe jeg kalder STYLE•GOALS, den kigger jeg gerne på inden jeg køber noget for, at sikre at jeg kun køber ting jeg virkelig ønsker, frem for impulskøb jeg ikke kommer til at gå med. Min stil er pretty basic og meget sort, elsker ting der kan dresses op og ned, bruges i flere sæsoner og kan sættes sammen på kryds og tværs.

Hvad går i og drømmer om???Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Deodorant Opskrift #naturligbeauty - Bestainable Daily 18/1-2021