Zero Waste Tandpleje - Bestainable Daily 25/1-2021

Non Bake Brownie – Bestainable Daily 26/1-2021

Har delt den her opskrift før, men serverede den for nogle veninde og de var helt oppe og køre, så tænkte den skulle op igen. Den her opskrift er til dig som ELSKER chokolade! Den er nem og lave da da den ikke skal bages (non bake) og det er en sundere variant af en brownie. Den er rå, vegansk og uden sukker. Det er en tung kage, så man kan ikke spise så meget, jeg opbevarer den altid i fryseren, så kan jeg altid nuppe et stykke når chokolade cravingen rammer.

OPSKRIFT:
Kage til ca. 4-6 personer

  • 150 g. Dadler (tørrede uden sten)
  • 50 g. Cashew nødder
  • 1 spsk. Peanut butter*
  • 2 spsk. Rå kakao pulver*
  • 1 knivspids Himalaya salt
  • 50 g. Mørk chokolade (70%)
  • Tørrede kokosflager på toppen hvis man har lyst

* med top
Alle ingredienser er selvfølgelig økologiske:)

FREMGANGSMÅDE

Læg dadler og nødder i blød i en times tid. Put det hele i en foodprocessor til det har den konsistens du ønsker og tilføj de andre ingredienser. Er det for tørt kan du sagtens tilføje lidt vand. Chokoladen er til ovenpå så gem den.

Put den i en form og i fryseren i en times tid. Smelt chokoladen og hæld den over. Tilbage på frys og voila:)

Du kan også lave den med andre nødder hvis du bedre kan lide dem. Den er pisse nem at lave, men smager meget overskudsagtigt haha. Jeg har købt alle ingredienser (bortset fra dadlerne) i Løs Market så uden emballage, men ellers er det muligt at få fat i i de fleste supermarkeder #bestainable.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zero Waste Tandpleje - Bestainable Daily 25/1-2021