Tøm-køleskabet-wraps

Tøm-køleskabet-wraps

Hvert år smider vi danskere mere en 700.000 ton mad ud! Som travl single-pige er jeg i følge statistikkerne en af de store syndere. Enlige handler stort ind, men er alt for spontane i hverdagen og ender med at smide det halve ud! Personligt kan jeg ikke se mig helt fri for madspild, men jeg er blevet langt mere bevidst om det og er gået med ind i kampen mod det.

Jeg har investeret i en kompostbeholder (jep den er super sexet og står på min altan!) og jeg er blevet meget bedre til at handle mindre ind og få brugt de ting jeg har i køleskabet.

I sidste uge havde jeg en travl uge, men et køleskab fyldt med grøntsager. Det blev så til et par dage med rispapirs wraps proppet med grøntsager! Fordi jeg havde travlt og var meget på farten, købte jeg bare en hummus der hvor jeg nu var, og dyppede mine ruller i den:)

MEGET SIMPELT! På den måde fik jeg både tømt køleskabet og havde tid til at nyde lidt af sommeren når jeg havde fri.

organic, wrap, sustainable, bæredygtighed, madspild, stop madspild, easy, food, healthy, vegan, raw

I mine wraps var der:

  • Gulerødder
  • Peberfrugt
  • Spinat
  • Agurk

TIP: Hvis du laver for meget salat til aftensmad kan resterne snildt puttes i en wrap til dagen efter

TIP: Disse ingredienser ville også have været en lækker juice:)

TIP: Har du lidt mere tid, så lav din hummus selv, og pynt evt. med nogle sesamfrø eller ristede pinjekerner

organic, wrap, sustainable, bæredygtighed, madspild, stop madspild, easy, food, healthy, vegan, raw

organic, wrap, sustainable, bæredygtighed, madspild, stop madspild, easy, food, healthy, vegan, raw

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøm-køleskabet-wraps