Tøm-køleskabet-wraps

DIY Tandblegning – Gør det selv med gurkemeje

Solen skinner og modeugen er skudt i gang! Der er med andre ord ingen undskyldninger for ikke at finde det helt store smil frem.
Jeg er tosset med hvide tænder, men jeg kan også rigtig godt lide kaffe og te. Tandblegninger er dyre og kan være hårde mod tænderne. Nu er mine tænder ikke slemme, men det kunne da være fedt at finde en naturlig, nem og billig måde at fjerne misfarvninger på.
Har altid elsket Gurkemeje, det kan farve ris gule (ren magi!) og er mega sundt! I dag putter jeg det i alt hvad jeg kan finde på, lige fra min smoothie til min ansigtsmaske og nu åbenbart også på tænderne!
ENGLISH // I LOVE a bright, white smile (who doesn’t), but i also LOVE coffee and tea! Teeth whitening can be costly and  rough for your teeth. My teeth aren’t that bad, but it would still be nice to find an easy, cheap and natural way to get rid of surface stains. Turmeric has been one of my favorite beauty tricks for a long time, it’s healthy and can turn anything yellow (pure magic). I put it in everything from my smoothie to my facial masks, and now apparently on my teeth as well!
DIY, gør det selv, tandblegning, teeth whitening, tumeric, gurkemeje, organic, natural, simplyfit, simplybeauty
Heldigvis har jeg en veninde, som ved en hel masse om indisk medicin osv. Hun snappede mig et billede med gurkemeje i hele munden og påstod at det virkede. Det skulle jeg naturligvis prøve!.. og tro mig det var NEMT!
I’m lucky to have a great friend, who’s very much into indian medicine etc. She snapped me a picture of her brushing her teeth with turmeric, and claimed that it had a whitening effect. Of course I had to try it out for my self, and trust me, it was truly easy.
DIY, gør det selv, tandblegning, teeth whitening, tumeric, gurkemeje, organic, natural, simplyfit, simplybeauty
Fremgangsmåde:
Du tager simpelthen bare en tandbørste, fugter den med vand og så godt med gurkemeje! (selvfølgelig økologisk)
Procedure: All you do, is grab your toothbrush, add a little water for moisture and dip it in the turmeric! (organic of course!)
DIY, gør det selv, tandblegning, teeth whitening, tumeric, gurkemeje, organic, natural, simplyfit, simplybeauty
Der skal børstes grundigt og lad det derefter sidde i mellem 3 og 5 min.
TIP: UNDGÅ AT SYNKE!!!!
You have to brush thoroughly and then let it sit for around 5 minutes. TIP: Do NOT swallow!
DIY, gør det selv, tandblegning, teeth whitening, tumeric, gurkemeje, organic, natural, simplyfit, simplybeautyEfterfølgende børster du bare tænderne som normalt (med tandpasta). Du vil have gult spyt i hele vasken, og det kan tage lidt tid og en masse mundskyl i vand før al gurkemejen er væk… men resultatet er faktisk overraskende godt.
Afterwards you brush your teeth as you would normally do, with toothpaste and everything. Your spit will be yellow for quite a while, but the result is worth it.
DIY, gør det selv, tandblegning, teeth whitening, tumeric, gurkemeje, organic, natural, simplyfit, simplybeauty

Resultat:

Havde ikke super gule tænder før, men de er blevet en tone hvidere vil jeg mene. Kan man gå fra Margrethe til Kardashian tænder med gurkemeje alene? Det er jeg ikke så sikker på, men det er da et forsøg værd. Fik godt nok en gul tunge i stedet for, men det tager jeg gerne med (forsvinder efter et par timer haha).
TIP: Vil du have en større effekt, kan metoden gentages flere dage i træk.
TIP: Sørg for ikke at få gurkemeje rundt om munden, det kan godt blive siddende;)
God fornøjelse:)
RESULT: I didn’t have yellow teeth before this test, but i will say that my teeth did get a tone whiter. Can you go from cigarette-teeth to Kardashian with turmeric alone, I doubt it, but it’s sure worth a try. I did get a yellow tung for a few hours though. TIP: For a greater effect, do this procedure a few days in a row. TIP: Try not to get the turmeric around your mouth, it will stain;) Enjoy;) (Snapchat: ceblak)
DIY, gør det selv, tandblegning, teeth whitening, tumeric, gurkemeje, organic, natural, simplyfit, simplybeauty

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøm-køleskabet-wraps