Another day, another smoothie!

SimplyFit – On vacation!

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

Som personlig træner og holdunderviser, er den mest brugte undskyldning for dårlig form i august/september altid (drum roll please) “Jamen jeg er jo lige kommet hjem fra ferie!”. Hvis du er én af dem, eller kunne du godt bruge lidt tips/inspiration til at holde dig i form på din ferie, så læs med her:)

Om nogen kender jeg følelsen, af ikke at have lave noget som helst i flere uger, og så  skulle i gang igen. Jeg dyrkede sport da jeg var yngre (håndbold), og når der var ferie derfra, lavede jeg ikke dagens gode gerning. Til gengæld har jeg altid haft aktive forældre på vores ferier! En mor som var oppe før fanden fik sko på (hun sov normalt længe,) for at nå at løbe inden solen stod op! Og en far hvis eneste krav til feriedestinationen var en tennisbane (og som i øvrigt havde for meget krudt i røven til at ligge stille på stranden og derfor altid gik rundt). Da jeg blev ældre startede den dårlige samvittighed, over ikke at lave noget på min ferie, med at sætte ind. Jeg begyndte derfor stille og roligt, at kopiere mine forældre, og er i dag aktiv på alle mine ferier.

Det er forskelligt hvordan jeg holder mig i gang, alt efter hvor jeg skal hen og hvilken type ferie det er. Der er flere parametre der spiller ind såsom destination, miljø, vejr sov. Nu er jeg lige kommet hjem fra en 3i1 ferie som både stod på storby, festival og “badeferie”,  jeg kan derfor give jer mine bedste bud til de 3 scenarier:)

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

STORBY: Downtown LA
Min ferie startede i LA, hvor vi havde indlogeret os på lækre Ace Hotel i Downtown. Det var første gang jeg var i LA og kender ikke så meget til byen. Vi startede derfor med at gå rundt og lige tjekke området ud. LA kræver en bil, men da vi kun skulle være der et par dage, brugte vi Uber når vi skulle noget. Selve området vi boede i, var ikke super oplagt til spændende løbeture som jeg normalt ville gøre i en storby, til gengæld er der altid et lækkert gym på de gode hoteller. Nedenfor kan i se min veninde og rejsepartner Julie give den gas, vi trænede kort men godt ( HIIT) og nød ellers vores få dage i Downtown.

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

FESTIVAL: Burning Man
Burning Man foregår ude i ingenting (Nevadas ørken) også kaldet Black Rock City, 3,5 timers kørsel fra nærmeste by Reno. Nu drak vi os ikke ned hver dag, og her var faktisk mulighed for både at dyrke Yoga og/eller løbe et marathon (i ørkenen!). Nu var det vores første gang på Burning Man, og det er så kæmpe stort, at vi ikke lavede andet end at gå rundt og cykle rundt. Vi var klart mere aktive end vi normalt ville være. Ingen computere eller blogindlæg som lige skulle skrives, men rigtig meget dans, fest, frisbee-golf og andre sære aktiviteter (se nedenfor). Her er lidt billeder som viser lidt af hvad vi holdt os i gang med  7 dage i ørkenen.
Cyklede rundt når det lykkedes os at få fat i cykler, ellers gik vi  (sandstorm eller ej, hence the goggles). Vi jagtede solopgang og hoppede efter unødvendigt høje femmere!

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

BADEFERIE: Venice Beach
Ferieparadis blandet med storby. LA er kæmpe og jeg kan stadig ikke finde hoved og hale i det. Efter en uge i ørkenen havde vi 6 dage i Venice Beach, til at komme ovenpå igen. Vi gik rigtig meget rundt i Venice og boede super centralt. Jeg løb langs stranden og dyrkede yoga, og så var vi selvfølgelig oppe og hike i Runyon Canyon. Med det gode vejr var der ingen undskyldninger for ikke, at tage sin træning udendørs (andet end at det nogle dage var for varmt)! Vi boede 1,5km fra Muscle Beach som også havde yoga på programmet! Jeg løb gerne en omvej forbi Whole Foods på vej hjem, og fik en frisk blended smoothie med mig til hjemturen, det er luksus i min verden!

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

TIP: Mange yoga/fitness studier har intro tilbud, så kan du prøve forskellige klasser til billige penge.

TIP: Sight running efter Ugle-App?en (aka. TripAdvisor) er en af mine yndlings træningsaktiviteter. Er ikke sådan super kulturel, men på den måde kan jeg løbe forbi historiske monumenter i nærheden, snappe et billede og sige jeg var der!;)

Hvis du er stresset: Lad være med at stresse dig selv, hvis du har en meget stresset hverdag og ENDELIG har en uges ferie væk fra telefoner, mails og fitnesscentre. NYD DET I STEDET! Sov længe, gå ture, mediter, eller inkorporer andre sunde vaner. Din krop kan have rigtig godt af en uges pause fra træningen og muligheden for at komme tilbage med fornyet energi!

God ferie!

simplyfit.dk, simplyfit, træning, vacation, fit on vacation, work out, holiday, summer, stay in shape, runyon canyon, yoga, hot yoga, running, beach, hiking, fun, sun, wellness, løb, fitness, simply fitness

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another day, another smoothie!