SimplyFit - On vacation!

Sund milkshake!

Jeg prøver virkelig at leve sundt (80/20), og synes generelt jeg får en bedre og sundere dag, hvis jeg starter godt! Det er desværre ikke lige en grøn juice med en skøn bismag af bladselleri, der får mig til at hoppe ud af sengen om morgenen.
Slet ikke nu hvor det bliver koldere og mørkere, så kræves der lidt mere af mine morgenrutiner, før jeg glædeligt forlader de lune dyner.

Derfor har jeg eksperimenteret med de sunde ingredienser og NU knækket koden til sund smoothie, som smager af milkshake (yes!). Mere skal der ikke til, og nu glæder jeg mig til at stå op om morgenen, lige fra øjnene lukkes om aftenen!

organic, smoothie, greensmoothie, healthy, morning, raw, vegan, morgenmad, sundhed, økologi, simply food, simply fit, økologi, raw, vegan

OPSKRIFT:
Til 2 personer
– 2 bananer (frosne)
– 1 dl. spinat (presset sammen, mit er på frost)
– 2 spsk.* rå kakao
– 1 tsk. kanel
– 1 spsk.* chia frø
– 2 spsk. afskallede hampefrø
– 2 dadler
– 1 håndfuld cashew nødder
– Vand efter ønsket konsistens

* med top på!
ALT er selvfølgelig økologisk:)

TIP: Sæt dadler og nødder i blød aftenen før. Så blendes de lettere (= en mere cremet smoothie) og nødderne optages nemmere i kroppen.

TIP: Sæt dit yndlingsnummer til at spille som vækkeur om morgenen, frem for den traumatiserende alarm din mobil normalt spytter ud. For tiden står jeg op til “This Is How We Do It” af Montell Jordan, og har også brugt flere timer på en speciel godmorgen-playliste som jeg gerne deler her!

Selv tak og godmorgen;)

organic, smoothie, greensmoothie, healthy, morning, raw, vegan, morgenmad, sundhed, økologi, simply food, simply fit, økologi, raw, vegan

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SimplyFit - On vacation!