The lazy girls guide to New Year resolutions in 7 steps

Back on track – First monday of 2016

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Så blev det den første mandag i 2016. Jeg har valgt at starte året i Paris, så jeg har absolut intet at klage over, men det skal heller ikke være en undskyldning for ikke at komme i gang.

Mit primære nytårsforsæt er at få mere sund og nærende mad i min krop. I stedet for at fokusere på hvad jeg IKKE må få, vil mit fokus være at få mere af alt det gode. Det betyder at jeg GERNE må nyde en lækker croissant til min kaffe mandag morgen i Paris. Ren nydelse, og jeg bliver aldrig for fanatisk til at sige nej til en croissant;)

First Monday of the year! I choose to start 2016 in Paris, so I have no complaints to make, but it shouldn’t be an excuse not to get started on those New Years resolutions. My primary resolution was to get more nourishing foods in my body. Instead of focusing on what i CAN’T have, I’m going to focus on all the good stuff I need more of. Meaning that I don’t have to turn down a PERFECT croissant with my monday-morning-coffee in Paris. Pure pleasure, I’m never going to be too fanatic with my food:)

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Le Brio cafe/restaurant i Montmartre

Min veninde og jeg gik rundt i byen hele formiddag, da vi blev sultne igen tog vi på La REcyclerie, nyt absolut favorit spot i Paris. En cafe/restaurant i en nedlagt togstation/jernbane som går ualmindelig meget op i bæredygtighed, økologi og genbrug (what’s not to love?). Deres koncept er så gennemført og maden var alt for lækker. Vi fik en linse risotto på kokosmælk, med champignon og rå grøntsager/spirer ovenpå og en kæmpe cookie. De producerer selv alle deres råvarer. Man er på ingen måde i tvivl om hvor dedikerede de er og hvor meget kærlighed der ligger bag. Meget urban indretning fyldt med planter<3

My friend and I walked around the city the rest of the morning. We ate lunch at my new favourite spot in Paris La REcyclerie. It’s situated in an abandoned, closed down railway station and cares extraordinarily for sustainability, ecology and recycling (what’s not to love?). There concept is so thorough and the food was SO delicious. We got a lentil risotto with mushroom and raw vegetables on top and a giant cookie. They produce all of their produce themselves (they have a co-operation with a local organic farm). There’s no doubt about their dedication and the love behind their food. It’s a very urban environment with a LOT of  plants <3

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Picture credit: www.le-polyedre.com

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Photo credit: www.deco.fr

Derefter rendte vi endnu engang rundt i Marais. Vi var meget mætte efter frokosten, så det blev en let salat og lidt frugt til aftensmad.  Alt i alt en dag med næring og energi til vores kroppe! Vil du også sætte nogle sunde mål for dig selv i 2016, så kan du følge min guide her.

Godt nytår fra Paris! #staymotivated

Afterwards we walked around Marais for the rest of the efternoon. We were quite full the rest of  the day. Dinner was a salat and some fruit, all in all a day with lots of nourishing food to our bodies. Do you wish to set some healthy goals for yourself in 2016, follow this guide.

Happy New Year from Paris #staymotivated

Back on track, New Year resolution, healthy shit, be better, nourish, nutrients, organic, bio, sustainable, sustainability, økologi, bærerdygtighed, genbrug, recycling, zero-waste, simply living, travel, Paris

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The lazy girls guide to New Year resolutions in 7 steps