Back on track - First monday of 2016

Morning ritual: Wheatgrass shot

Organic wheatgrass powder from Superfruit, buy here!

Jeg er egentlig ikke rigtig en morgen-person, men har altid følt, at hvis min dag startede godt, så lagde det tonen for resten af dagen. Det gælder også min sundhed/kost. Normalt starter jeg altid dagen med en masse vand, men har haft rigtig god erfaring med at afslutte min “faste” over natten, med noget ultra sundt for mig og min krop.

Det er blevet en del af min daglige morgenrutine, uanset om jeg senere fylder kroppen med en grønne smoothies eller kaffe og croissanter.

Der er virkelig mange forskellige råd derude, om hvordan man BEDST får gang i sit system om morgenen. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over hvad der er bedst, og ærlig talt så gør jeg hvad jeg har mest når jeg vågner. Jeg vil derfor gerne dele lidt forskellige morgen-starter-drinks, og dette er min go-to hvis jeg har lidt travlt eller, meget apropos, er ude og rejse.

I’m not really a morning person, but I’ve always felt, that starting my day right, would set the tone for the rest of the day. Not only concerning my mood and stress level, but my health and diet as well. Normally I start my day with a lot of water, but I’ve had a lot of great experience ending my “overnight-fast” with something ULTRA healthy.

This has become part of my daily morning routine, regardless if I would later fill my body with green smoothies or coffee and croissants.

There’s a LOT of different advice/methods out there, in order to get the BEST start for you and your digestive system. I won’t be the judge on which method is better than the other, I just do what i feel like when i wake up. I will share some of my morning-starter-drinks, and this is my go-to if I’m in a hurry or out traveling.

Wheatgrass, shots, hvedegræs, morning ritual, healthy shit, go green, organic, raw, health, wake up, bottoms up, simply food, simply fit, vegan, easy, holistic

Organic wheatgrass powder from Superfruit, buy here!

WHEATGRASS SHOT / HVEDEGRÆS SHOT

Hvordan:
Jeg har hvedegræd i pulverform da det er super nemt. Jeg tager bare en spiseske og blander op med vand. Du kan selv vælge hvor meget vand, alt efter hvor koncentreret du ønsker dit shot. Jeg synes det smager helt fint (lidt græsset sjovt nok), derfor tager jeg ikke særlig meget vand. Det opløses virkelig nemt, så man behøver hverken at shake eller blende det.

How:
I use wheatgrass powder because of it’s convenience. I mix 1 tablespoon with water. The amount of water depends on how concentrated you want your shot to be. I like the taste of wheatgrass, so I mix a big shot with a little bit of water. It dissolves easily, so not need to shake or blend.

Wheatgrass, shots, hvedegræs, morning ritual, healthy shit, go green, organic, raw, health, wake up, bottoms up, simply food, simply fit, vegan, easy, holistic

Hvorfor:
Hvedegræs indeholder mange gode mineraler, vitaminer og er en god kilde til protein. Her kan nævnes et højt indhold af A, C og B vitamin, samt kalcium, magnesium og essentielle aminosyrer. Hvis du vil læse mere dybdegående om alle næringsværdierne i hvedegræs, så kig her.

TIP: Har du grønne fingre kan du gro hvedegræs indendørs på 8-10 dage og juice det selv.

God morgenkarma herfra #fakeittilyoumakeit

Why:
Wheatgrass contains a lot of vitamins, minerals and is a great source of protein. Worth mentioning is a high amount of A, C and B vitamins, as well as calcium, magnesium and essential amino acids. If you would like to read more, about all of the nutrients in wheatgrass read here.

TIP: If you’re a gardening person with green fingers, you can grow your own wheatgrass indoor and juice it yourself. 

Happy mornings to all of you #fakeittilyoumakeit

Wheatgrass, shots, hvedegræs, morning ritual, healthy shit, go green, organic, raw, health, wake up, bottoms up, simply food, simply fit, vegan, easy, holistic

Snapchat: Ceblak

2 kommentarer

 • Josephine

  Hej synes at dit opslag lyder virkelig spændende, og vil meget gerne prøve det på egen krop, hvor køber du dit hvedegræs henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Hej Josephine, har købt mit i Helsemin, men kan også købes på nettet her. Skriv endelig hvad du synes om det eller hvis du har flere spørgsmål:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track - First monday of 2016