Smid Tøjet og få overskud på karmakontoen - og mere plads i skabet

Another simple DIY body scrub – baby soft skin guaranteed

IMG_0530

I love making my own body scrubs, and I especially like that I know exactly what’s in them. This one I made for my besties hen party. We were having some spa time at Sofiebadet at Christianshavn here in Copenhagen, and we were aloud to bring our own stuff. I made enough for everyone and we were all soft as babies the rest of the day and night. These ingredients are found in most kitchens, and of course ALL ORGANIC;)!

 • 1 tablespoon fine sugar or cane sugar
 • 1 teaspoon honey (I use raw honey)
 • 1 tablespoon Sesame Oil (more if you want it more liquid)

This portion is for one person, and can be used all over the body and face. Let it sit for a few minutes before you wash it off and enjoy your baby skin #simplybeauty

organic, natural, beauty, zero waste, zero chemicals, body scrub, DIY, do it yourself, home made, honey, sesame oil, sustainable, sugar scrub, ingen kemi, økologisk, hudpleje, simply beauty, simply fit

2 kommentarer

 • Sara

  Hej 🙂
  Hvis nu man laver en større portion, evt til gave tænker jeg.
  Er der så en holdbarhedstid??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Hej Sara, godt spørgsmål! Jeg har faktisk ikke testet det. Lige med denne opskrift er alle ingredienser ret langtidsholdbare, og en lufttæt beholder kan gøre meget. Men ellers så har jeg gjort det, at jeg har givet en “gave æske” med alle ingredienser og en lille beholder, for at få folk til at lave portionsstørrelser i stedet. Det giver en rigtig fin gave også:)! Håber det kunne hjælpe lidt… Mvh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smid Tøjet og få overskud på karmakontoen - og mere plads i skabet