Simple Summerhouse Smoothie - Healthy getaway recipe

Slut med kaktusben – Phillips Lumea IPL

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, testAdvertisement

SPONSORERET
Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med alt gør-det-selv! I skønhedsregi, opsætning af lamper og større home-makeovers lader jeg med glæde andre tage sig af. Jeg elsker at lave mine egne ansigtsmasker, bodyscrubs og holde hjemmespa. Synes jeg slapper af på en helt anden måde i mit eget hjem og så har jeg muligheden for at gøre flere ting på én gang! Det er ikke uset at jeg både har gang i hårkur, facial, tandblegning (med gurkemeje) og fodbad samtidig, alt imens jeg hører musik, podcasts eller ser en ægte chick flick.
Hvis en veninde har lyst til at joine, så kan vi også vende hele verdens situationen samtidig, win win win.
Da jeg fik muligheden for at teste Phillips Lumea IPL var jeg ALL IN. Jeg har prøvet laserbehandling, og må ærligt indrømme at jeg stadig er på ?pause? siden sidste sommer, da jeg ikke lige har været I humør til den smerte. Kald mig bare en tøs, men tror man skal prøve at få laser behandlet sine private parts før man kan udtale sig om den slags, AV!.
Phillips Lumea er for det første MEGA nem at bruge, load, aim, shoot (ærligt, man bliver lidt vild med det). Maskinen ødelægger hårvæksten helt nede i hårsækken, ved hjælp af magi (aka. lys impulser).
Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test
HOW TO:

 • BRUGSVEJLEDNING OG TESTS:
  Læs vejledningen grundigt! Lav så en test på din hud, på det område du ønsker at fjerne hår. Vælg styrke efter din hudtype som du kan finde i brugsvejledningen.
 • HÅRFJERNING:
  Fjern hår fra hele området, hårsækken skal være i vækst før ?magien? virker. Du kan fjerne hårene med barbering, voksning eller epilator.
  Sørg for at huden er tør og ren.
 • AIM AND SHOOT:
  Sæt det rigtige hovede på (alt efter hvor på kroppen vi er) og så er det i gang med at skyde! Placer Phillips Lumea IPL direkte på huden, når den har den rette vinkel lyser den grønt, og så kan du skyde. Du skal kun ramme samme sted på huden 1 gang, så det er nok den største udfordring jeg har haft, at huske hvor søren jeg er kommet til på benene!
 • FUGT OG PLEJE:
  Slut af med noget fugtgivende crème eller olie, som du normalt ville efter hårfjerning.

Tadaaa, det bliver ikke nemmere. Det larmer ikke og det gør ikke ondt, det kan føles varmt, men det er alt. Den var super nem at håndtere og det tog ikke mere end et halvt afsnit Suits at komme igennem både underben, armhuler og bikinilinien. Du kan også prøve overlæben hvis det skulle være et issue;)
RESULTAT EFTER 4 UGER:
Jeg har nu brugt Phillips Lumea IPL 2 gange med 2 ugers mellemrum, og skal snart i gang med 3 runde. Jeg kan se at der vokser færre hår frem, og flere er allerede ?døde?, og falder bare af når de er vokset lidt ud. Det er vildt positivt og jeg er meget optimistisk over hvad resultatet kan ende med! Havde ikke turde håbe på så stor en virkning, da jeg ikke følte den sædvanlige smerte, som jeg forbinder med permanent hårfjerning (ved ikke om man nogensinde kommer sig helt over det).
Fortsættelse følger!… #lumeametime
Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

Lumeametime, phillips lumea IPL, hårfjerning, laser, permanent hårfjerning, lys terapi, nemt, hjemmespa, phillips, next level, simply living, simply fit, costume, test

10 kommentarer

 • Signe

  Hej, som alle de foregående kommentarer skriver jeg for at høre om du i dag, næsten 2 år senere stadig anvender maskinen? Og vigtigst af alt! Virker det? 🙂 Jeg håber meget du vil svare, da jeg overvejer stærkt at investere i en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hej Signe,
   Det gør jeg faktisk! ca. hver 4. – 8. uge, under armene og i bikinilinjen. Der er næsten ikke flere hår og maskinen holder det nede. Det betyder at jeg kun barbere mig de steder hver anden til fjerde uge. Mine hår på benene er desværre lyse, og har ikke haft tålmodigheden haha.. Håber det er svar nok:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merethe

  Hej Sarah
  Jeg vil gerne vide om du stadigt bruger den, og hvad status er efter lang tids brug? Mvh Merethe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Jeg bruger den stadig, da man skal holde det ved lige:) Har nærmest ingen hår under armene så det er fedt:)
   Har ikke brugt den på benene da mine hår er lysere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Ved du om det har nogen betydning om man har lidt lyse hår på benene eksempelvis? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hej Rosa,
   Så er du nødt til at bruge laveste styrke, så processen er lidt sangsommere. Tror ikke du kan komme helt af med dem. Jeg har lidt en blanding, og det er klart de mørke som stoppet med at komme, hvilket jo er en fordel:) Men generelt er der færre hår, så det må betyde at nogle at de lyse ryger også:) Håber det hjalp?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej
  Kommer der en fortsættelse?
  Vil gerne vide mere om det er noget værd at købe en IPL 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Jeg er super glad for min, hårene under mine arme er næsten væk, og bruger den bare hveranden uge efter barbering;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabbi

   Skal man bruge den på de udvoksede hår? Og kan så herefter barbere/epilere det af der er? Eller barberer man først? Kan IPL’en så godt fange hårene hvis de er barberet?

   Tak for svar på forhånd! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Hej Sabbi,
   Du barbere bare inden, hårene skal være væk, ellers gør det ondt!:) Den går ned og ødelægger hårsækkene, så no worries:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Summerhouse Smoothie - Healthy getaway recipe