DIY Turmeric & Lemon Facial - Exfoliates Without Scrubbing

Hair-Wash Hacks – Til Travle Morgener & Dovne Dage

hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costumeUdover farvning og styling, er en af de mange ting som slider på vores hår, selve hårvasken. Jo mildere produkter vi bruger jo bedre, men der vil stadig være et slid. Udover at jeg vasker mit hår med ler, så prøver jeg også altid at skyde min hårvask en dag eller to. Ikke altid med succes, men igennem årene har jeg lært et par tricks til at vedligeholde illusionen af det rene hår. Her kommer min top 5:
//ENGLISH//
Besides colouring and styling your hair, washing it takes its toll as well. Even though I wash my hair with clay, which is gentler alternative to shampoo, I still try to stretch the time between my hair washes for as long as possible. It isn’t always pretty, but over the years, I’ve collected some tips and tricks to keep up the illusion of clean hair longer. This is my top 5 hair wash hacks:

hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costume1. TØRSHAMPOO

Det oplagte første valg, når man ved man burde give håret en omgang i badet. Dette skal faktisk helst gøres INDEN det bliver alt for fedtet. Jeg bruger min tørshampoo i aftenen inden, da jeg godt ved at håret kan se mere fedtet ud efter en nats søvn. Selv bruger jeg min egen helt naturlige tørshampoo, det tager ca. 3 minutter og laves med 2 simple ingredienser, se opskrift her.
DRY SHAMPOO
The obvious first choice, when your hair starts to get a little greasy. It’s easy to use and absorbs enough to keep you hair wash free for an extra day or two. I usually use it at night, I know my hair tends to look greasier after a good nights sleep, and dry shampoo won’t help ones it gets too oily. I use my own 2 ingredient recipe, all natural and easy to make, see the recipe here.

hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costume2. HÅRBÅND/HÅRBØJLE

Oftest starter håret med at se lidt fedtet ud i hårgrænsen og i skilningen. Dette kan klares nemt med et hårbånd eller hårbøjle. Jeg bruger olie i mit ansigt hver dag, så det ryger hurtigt op i hårgrænsen. Men fortvivl ej, brug det i stedet til at style håret, så det ser lidt mere sleek ud og væk er babyhårene.
HEADBAND & BANDANAS
My hair often starts to look a little greasy at the hair line. I use oil on my face every day, and it tends to go up in the hair and make it oily. But don’t worry, use the oil to style the hair and get rid of baby hairs. Ad a headband or a bandana for a sleek look.  

hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costume3. SLEEK HESTEHALE

Når vi når forbi de to ovenstående, er vi for mit vedkommende måske på en dag 3! Her er det lidt mere op ad bakke, da håret omme i baghovedet begynder at se fedtet ud. Det kan være svært at se selv, men spørg en veninde du stoler på. Nu er det oftest for sent med tørshampoo! MEN det betyder stadig ikke at du behøver vaske håret. Næ nej! En lækker sleek hestehale hvor det ligner du har brugt lidt hår spray eller lignende, skide smart OG nemt! Man føler ikke at håret er mindre fedtet, men ingen ser det. På med lidt læbestift, så er fokus der istedet;)
SLEEK PONYTALE
Ones the hair starts getting greasy in the back, theres only one thing to do, get it up in a tight ponytale. Use the oily look to your advantage and make it a sleek and stylish ponytale. Ad on some red lipstick, and no one will notice that your hair is a bit greasy, own it;)

hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costume4. KASKET/HAT/HUE

Dette tip holder ikke for alle, men skal man bare strække den et par timer, så kan du enten trække hat, hue eller kasket kortet. Det kan være hvis du gerne vil ud og handle eller shoppe inden badet, men altid støder ind i ham den lækre så snart du forlader hjemme uden at ligne en million.
CAP/HAT/BEANIE
This tip is only for postponing the hair wash a few hours. If you absolutely HAVE to leave your home, and don’t have time to hit the shower. Is your luck just a bit like mine, you would probably only meet the hot guys at the super market, when you look like shit, so just put something on your head to hide the actual mess. 

hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costume5. PARYK

Kylie Jenner gør det! Selv er jeg kun sluppet afsted med det til en udklædningsfest. Efter en aften med paryk er der absolut INGEN vej udenom en hårvask! Med mindre du kører en Britney anno 2007 og barberer det hele af. Absolut ikke noget jeg anbefaler!
WIG
Kylie Jenner does it! I’ve only been able to get away with it at a costume party. After a night of partying in a wig, there’s absolutely no way out of washing your hair! Unless you do a Britney 2007 and shave it all off. I do not recommend that.
TIP: Fortsæt gerne med at tage dine daglige bade, dette er til glæde for dig og dine nærmeste! Jeg sætter bare håret i en høj knold og undgår at få det vådt.
TIP: Please keep on taking your daily showers! Just put your hair in a high bun to avoid it getting wet.

Håber det er en hjælp til enten at skyde en hårvask lidt, eller i det mindste komme hurtigere ud af døren på en travl dag:) #simplybeauty #hairwashhacks
hair wash hacks, virgin hair, natural hair care, hårvask, sundt hår, naturlig hårpleje, dry shampoo, tørshampoo, organic, no chemicals, simply beauty, simply fit, costume

2 kommentarer

 • Helene

  Jeg elsker din blog!! Skulle ønske, at du bloggere mere 😀
  Har du nogle tips til naturlig makeup? Hvad bruger du selv? Du ser jo altid så godt ud!! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Mange tak Helene, det er virkelig dejligt at høre:) Vil gøre mit bedste for at blogge lidt oftere!!
   Make-up er lidt mit næste projekt, udover at være gået over til mineral-make-up for nogle år siden, så prøver jeg hele tiden at finde mærker som er miljøvenlige og selvfølgelig ikke tester på dyr osv. Jeg er stadig stor tilhænger af MACs læbestifter, men måske det ændrer sig:) Jeg skal nok skrive det på listen over blogindlæg som skal skrives.. Derudover er filter et skønt og “miljøvenligt” tip til at se bedre ud på billeder hahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Turmeric & Lemon Facial - Exfoliates Without Scrubbing