Senses Cardio Core - Workout ON-THE-GO

SPA-MANDAG – How To Start Loving Mondays

spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costumeNår ens mål i livet er, at være glad mandag morgen, så er det lidt op ad bakke, når morgenerne kun bliver mørkere og mørkere samt koldere og koldere. Jeg er egentlig ikke et morgenmenneske, men efter mange år med tidlig undervisning (hold og personlig træning), har jeg lært at fake min morgen entusiasme! Men hvad gør man når man er blevet træt af at fake det? Kan man være glad mandag morgen, så har man det generelt godt. Det er i hvert fald min teori.
Min veninde Frede og jeg, besluttede os for at indføre SPA-MANDAG! Hvem elsker ikke spa? Og det indeholder alt man ellers savner en kold vinterdag. Vi kørte derfor op nord på, og bruge en mandag eftermiddag i spa himlen aka. Skodsborg! Vi trænede først (man skal yde for at nyde), og så brugte vi et par timer i diverse bassiner, dampbade og ikke mindst saunagus! Vores gus-mester snakkede godt nok om Øresund, men det kom alligevel bag på både Frede og jeg, at vi rent faktisk skulle i Øresund. Badekåbe på, og så ned til det kolde mørke vand, i og op igen. Vi gjorde det, og det var helt fantastisk. Tror måske spontan vinterbadning er mere mig, man når slet ikke at finde på undskyldninger for at slippe. Du kan læse mere om vinterbadning her.
spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume
Alt i alt en fantastisk mandag, som vi begge havde set frem til! Vi sluttede dagen af med Sushi på Sticks, så det var måske en dyrere udgave. I næste uge er vi nok nødt til at nøjes med dampbad i FitnessDk og en middag på Joe & the Juice, MEN jeg glæder mig allerede!
Så er pointen at du skal gå i spa hver mandag? Nej du skal finde din “spa-mandag” og sørge for at have noget at glæde dig til i den kolde tid;) #lovemondays #spamandag #simplyliving

//ENGLISH//
I have this theory, that if you’re happy on Monday mornings, you’re living a pretty great life. The thing about living in Denmark during Autumn and Vinter, is that the days keeps getting shorter and shorter as well as colder and colder. So naturally Monday mornings become harder to love. And if you’re like me, which is NOT a morning person, the we start having some serious trouble getting up on Mondays. I’ve had my share of early mornings, teaching classes and personal training, and I’ve learned how to fake being a morning person. But what happens when you get tired of faking it??
Spa-Monday happens! My friend Frede and I, decided to drive up north to Skodsborg, and enjoy monday afternoon in spa heaven. Steam baths, sauna and a spontaneous dip in the ocean. Afterwards we went for sushi and drove back to Copenhagen. A great Monday that we’d both been looking forward to. Doing this every Monday might be a bit too expensive. Next week we might just do sauna and steam baths at our gym and go for a sandwich afterwards, but I’m already looking forward to it.
So my point isn’t that you should go to the spa every Monday during the Vinter, but you should find your own “spa-Monday” and make sure you have something to look forward to, besides your warm bed at night;) #simplyliving #spamonday #lovemondays
spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume spa mandag, elsk mandage, love mondays, spa, self joy, self love, skodsborg, fitness, sauna, dampbad, steam room, vinterbadning, simply living, simply fit, costume

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Senses Cardio Core - Workout ON-THE-GO