SPA-MANDAG - How To Start Loving Mondays

All I Want For Christmas

parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfitDet er ikke altid nemt, at finde på ønsker, når man går og leger selvstændig kvinde, som kan alt selv. Min mor lavede derfor en regel om, at en måned op til jul (altså fra d. 24. nov.), måtte man ikke købe noget man kunne ønske sig i julegave:) I år kan jeg “glæde” min mor med en fuldendt ønskeliste allerede d. 6. december! adidas har nemlig teamet op med Parley, og udviklet et materiale til deres sneakers (og tøj), lavet af plastikaffald fundet i havet.

PARLEY IS THE SPACE WHERE CREATORS, THINKERS, AND LEADERS COME TOGETHER TO RAISE AWARENESS FOR THE BEAUTY AND FRAGILITY OF OUR OCEANS AND COLLABORATE ON PROJECTS THAT CAN END THEIR DESTRUCTION
Med alt det negative vi hører i nyhederne, omkring affald og forurening af jorden hver dag. Så er det virkelig dejligt at vide, at flere og flere store virksomheder går ind og tager et ansvar og hjælper med oprydningen. adidas har før vist initiativ til at minimere plastik ved, at skifte alle deres plastikposer ud med papirsposer, hvilket gør mig rigtig stolt af at være adidas ambassadør.
Så på min ønskeliste her i år, har jeg følgende:

  1. At flere virksomheder som adidas, tager ansvar og hjælper med at rydde op i den verden vi har skabt. Give os som forbrugere flere muligheder for at handle bæredygtigt (får jeg den Miss Universe krone nu?)
  2. Et par adidas X Parley white uncaged ultra boost str. 38 2/3 <3
  3. Og så den hundehvalp!!!

GLÆDELIG JUL! Læs mere omkring hvordan du kan minimere plastik og affald i dit eget hjem i dette post,  og se mere om adidas og Parleys ide her: SE DENNE VIDEO<3 #simplyliving #zerowaste #savetheocean
parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfit

//ENGLISH//
As a self proclaimed “independant woman”, it isn’t always easy coming up with wishes for Christmas. Even when I was younger, my mom had to make a rule. Everything I saw and wanted a month before Christmas, I could not buy, I had to put it on the list. This year I can surprise my mom with a finished wishlist today. adidas has teamed up with Parley, and have come up with a material for their sneakers (and clothes) made from plastic waste, found in the ocean!

PARLEY IS THE SPACE WHERE CREATORS, THINKERS, AND LEADERS COME TOGETHER TO RAISE AWARENESS FOR THE BEAUTY AND FRAGILITY OF OUR OCEANS AND COLLABORATE ON PROJECTS THAT CAN END THEIR DESTRUCTION
With all the negative news about pollution and waste, it’s really nice to see big corporations like adidas, take responsibility and help with the cleaning up. adidas has shown an initiative against plastic before, by switching from plastic bags to paper. This makes me very proud to be an adidas ambassador!

So on my wishlist this year:

  1. For more companies like adidas, to show their responsibility and engagement in cleaning up the world we have created. Make it possible for us (the consumers) to buy more sustainably sourced products (would someone please give me that Miss Universe title already?)
  2. A pair of adidas X Parley white uncaged ultra boost size 38 2/3 <3
  3. AND a puppy!!!
MERRY CHRISTMAS! Read more about how you can reduce your own waste in this blogpost and see more of adidas and Parley’s project here: WATCH THIS VIDEO<3 #simplyliving #zerowaste #savetheocean
parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfit parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfit parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfit parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfit parley for the ocean, adidas, ultra boost, save the ocean, pastic waste, xero waste, undgå plastik, affald, forurening, clean up, tag ansvar, responsibility, simply living, simplyfit

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPA-MANDAG - How To Start Loving Mondays