All I Want For Christmas

LØS MARKET – Dreams Do Come True

simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit

Jeg har siden April måned gået og glædet mig til, at Løs Market ville åbne på Vesterbro. Jeg har haft små stofposer liggende fra Wholefoods, som jeg bare har ventet på at kunne tage i brug. For nu er det her endelig! Et emballage-frit supermarked! Forestil dig en bland-selv butik med alt hvad køkkenskabet derhjemme kunne drømme om af, nødder, olier, gryn, kaffe osv. Hvis du ikke er overbevist om, at du bør gøre en stor del af dine indkøb i Løs Market, så har jeg her listet de 6 bedste grunde jeg kunne komme på:

 • BILLIGERE
  Jep det er åbenbart billigere IKKE at fordele det i en masse plastikposer. Det kan tydeligt ses på prisen per 100g. Særligt blev jeg positivt overrasket over prisen på nødder og mine elskede rå kakao-nips.
 • Reducere affald
  Siger lidt sig selv, men mindre emballage er lig med mindre affald.
 • Reducere madspild
  Man kan købe præcis den mængde man skal bruge, win…
 • Køber i sæson
  Emballage er med til få en råvarenene (særligt frugt og grønt) til at holde længere, dette er særlig smart når råvarer skal transporteres over en længere periode. Dette er oftest kun nødvendigt hvis det er svært at finde lokalt og/eller er ude af sæson. Derfor er Løs Market faktisk tvunget lidt til, at holde sig mere lokalt og til sæsonens råvarer:)
 • ALT er økologisk
  Slut med at stå og lede på hylderne efter den økologiske variant!
 • Du støtter et godt initiativ
  DE har gjort det muligt, et stort ønske jeg har haft længe, men på ingen måde noget jeg selv har haft lyst til at starte da jeg IKKE er købmand. Støt med dine penge ved at handle i Løs Market.
Jeg havde egentlig planlagt at jeg skulle have broccoli, men det var der ikke. I stedet for at smutte et andet sted hen og købe mit broccoli i plastik, så lå der de flotteste økologiske græskar, så det blev det i stedet.

Vi er sgu blevet lidt forvente med at kunne få hvad som helst, når som helst. Det er ikke nogen særlig bæredygtig indstilling, som jeg selv hele tiden prøver at skubbe lidt til:) Det er ikke alt jeg kan få i Løs Market, men de lytter til ens behov, og på den måde kan man være med til at præge udvalget:) og jeg kan allerede se på det antal gange jeg skal ned med skrald i løbet af en uge;) 

BONUS: Jeg kan allerede nu mærke at antallet af gange jeg er nødt til at gå ned fra 4. med skrald, er faldet;)
EKSTRA BONUS:  De er pisse søde derinde, hvilket gør det rigtig hyggeligt at handle.

Keep it up<3 #zerowaste #simplyliving
simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit

//ENGLISH//
I’ve been looking forward to this opening since April, and I’m happy to say, that I wasn’t disappointed when I first visited Løs Market. Løs Market is a packaging-free grocery store, located at Vesterbro in Copenhagen. I have listed the 6 best reasons to buy the majority of your groceries at grocery stores like Løs Market: 1) IT’S CHEAPER 2) LESS GENERAL WASTE 3) LESS FOOD WASTE, you just buy what you need 4) EVERYTHING IS ORGANIC 5) YOU’RE BUYING WHAT’S IN SEASON 6) YOU’RE SUPPORTING A GREAT INITIATIVE <3 I had actually planned to have broccoli for dinner that night, but they didn’t have any that day. Instead of going elsewhere and buying my broccoli covered in plastic, I bought a beautiful organic pumpkin and made pumpkin soup instead. We are so used to getting anything we want at anytime, and I’m really trying to teach myself to make the food I can get instead of chasing the food I want. BONUS: The guys in this store are such sweathearts, I just love going there:) Keep it up <3 #zerowaste #simplyliving
simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit simply living, zero waste, less waste, sustainable lifestyle, sustainability, reuse, recycle, reduce, stop madspild, stop food waste, package free, emballage, no plastic, nej til plastik, no chemicals, costume, simply fit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I Want For Christmas