Liver Cleanse - Har din lever brug for en pause?

Hobbyprojekt 2017 – Indoor Gardening

indoor gardening, terrarium, sprout home, brooklyn, hobby, nytårsforsæt, 2017, planter, ilt, luftfugtighed, sundhed, økologi, simplyliving, costume2017 er skudt i gang, og jeg har været fyldt op med nyt job og nyt liv som A-menneske som træner HVER morgen (det skal jeg nok blive glad for, aaaaaany day now!). Det har derfor været lidt stille her på bloggen, da jeg har lavet herre mange ting, men bare ikke haft tid til at skrive om dem.
En af mine bedste julegaver i år var fra min lillebror, han gav mig 2 terrariummer og en bog om indoor gardening. Jeg har aldrig haft grønne fingre, men faktisk ligner mit hjem efterhånden et grønt plantehjem, og det er kun begyndelsen. Det er klart en af de største planer for 2017, at der skal flere planter indenfor, og at de skal holdes i live. Lyder måske ikke som det mest ambitiøse mål, men hvis man kendte min plantehistorik, så ville dette være det samme som hvis jeg planlagde at ende i et Victoria’s Secret show eller som verdensmester i FIFA. Hvis i har nogle fif, så send dem endelig min vej! Og ellers vil jeg da gerne dele et par seje instagrams, som holder mig motiveret!

BONUS: Det er mega koldt udenfor, så en måde a få et bedre indeklima uden at skulle have åbent vindue hver anden time er GRØNNE PLANTER.
TIP: Hvis du endnu ikke har sat et nytårsforsæt, så har jeg her en 7trins guide, selvom man er lidt doven;)
Let’s do this #simplyliving

//ENGLISH// Me keeping plants alive, used to be as likely as me walking in the Victoria’s Secret fashion show, or becoming FIFA World player of the year. But over the past few years, my indoor gardening skills have improved dramatically. My little brother even gave me two terrariums and a book about indoor gardening this Christmas. SO my hobby project of 2017 is very clear, to make my home even more like an indoor garden, and keeping the plants green and healthy. For motivation I will recommend following these two instagram profiles: sprouthomebrooklyn (my favorite shop in Brooklyn next to Devocion coffee) / little.terrariums (recommended by my favorite little plant pusher A DoorBonus: Plants make the indoor climate in your home cleaner and healthier Tip: If you haven’t decided on a new year resolution or project, use my 7step guide;)
Let’s do this #simplyliving
indoor gardening, terrarium, sprout home, brooklyn, hobby, nytårsforsæt, 2017, planter, ilt, luftfugtighed, sundhed, økologi, simplyliving, costume

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liver Cleanse - Har din lever brug for en pause?