Hobbyprojekt 2017 - Indoor Gardening

Benefits of Baobab

baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen

I sommers kom min lillebror og hans kæreste hjem fra ferie med en ret fed rejsegave, nemlig en bøtte økologisk baobab pulver. Jeg har set det flere gange på mine besøg i diverse Whole Foods, på hylden med alle de andre “super foods”, men jeg har aldrig vidst hvad lige præcis baobab havde af egenskaber. Nu har jeg brugt det i mine smoothies over nogle måneder, så måtte hellere sætte mig ind i, hvad der gør Baobab til en superfood.

Baobab

Baobab er frugten fra det afrikanske “Tree of Life”. Det lyder næsten ligeså smukt, som alle de gavnlige effekter der er ved, at spise baobab. Frugten kan åbenbart tørre mens den hænger på træet, så processen fra træ til pulver, er ikke så omstændig, som andre “super foods”. Baobab har flere gode egenskaber, her kommer de 3 bedste:

  • C-vitamin

    Baobab har et meget højt indhold af C-vitamin, som er essentielt for vores krop, for at den kan fungerer optimalt. Det hjælper blandt andet dannelsen af kollagen så vi kan se unge ud længere, holder vores immunforsvar på dupperne og mange andre vigtige ting.
  • Fibre
    Baobab er proppet med fibre, næsten 50% faktisk. Fibre er noget mange af os går og mangler i vores daglige kost, det hjælper med, at holde vores blodsukker stabilt og vores fordøjelsessystem i orden.
  • Antioxidanter

    Baobab har åbenbart fortjent sin titel som Super Fruit ved ved at have det højeste indhold af antioxidanter, fundet i en frugt. Dobbelt så mange som gojibær og flere end blåbær og granatæble tilsammen. Antioxidanter bruger kroppen blandt andet til, at reparere og beskytte celledannelsen i kroppen. Sammen med C-vitamin booster det kollagen dannelsen, så den smukke glød i huden kan altså hjælpes på vej med baobab.
Få flere detaljer om Baobab of dens fordele i denne overskuelige artikel:) Man skal spise varieret, og der er efterhånden rigtig mange “super foods” derude. Derfor skifter jeg lidt imellem hvad jeg bruger. Baobab smager eller lugter ikke rigtig af noget, så den er nem at få med i sin smoothie om morgenen. Jeg kommer med en opskrift snarest;) #simplyfood

//ENGLISH// My brother gave me a little pot of baobab powder this summer, and I have used it in my smoothies since, without really knowing anything about the benefits. I’ve seen it a bunch of times at the “Super Foods” aisle in every Whole Foods I’ve ever visited, and now is the time to dig in and figure out what the hype is all about. TOP 3 BENEFITS OF BAOBAB: Baobab is packed with C-vitamin, fibres and antioxidants.  Antioxidants and vitamin C which supports collagen formation, helping you to get that radiant glowing skin. It supports your immune system and antioxidants are essential for protecting, repairing and preventing cell damage. Fibres support your digestive system and helps stabilise your blood sugar. Read more in THIS article. I will give you a smoothie recipe soon, baobab has no weird smell or taste, which makes it easy to blend in. With all those benefits, why not right?:) #simplyfood

baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagen baobab, benefits, super food, super fruit, power, whole foods, raw, vegan, økologisk, smoothie blend, non GMO, simply fit, simply food, costume, copenhagenENCIAN INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hobbyprojekt 2017 - Indoor Gardening