Min måned som A-menneske

Chocolate & Banana Ice Cream – 3 Ingredients Only

ice cream, chocolate, banana, raw, vegan, gluten free, healthy, healthy shit, healthy treat, c-vitamins, banana madness, banan, chokolade is, sund is, organic, økologi, 100% natural, easy, budget, cheap, simply food, simply fit, costumeKender du de dage, hvor livet bare føles helt perfekt. Det er måske søndag, Netflix har lige givet dig en ny sæson af din yndlingsserie og du forventer ingen gæster før slut næste uge. Med andre ord, rengøringen kan vente og du har en hel dag foran dig til binge-watching og måske binge-snacking også… Hvis bare der var en sund snack man kunne spise med god samvittighed? Jeg har din ryg! Lad mig introducere dig for chocolate banana ice cream<3 Lavet på kun 3 ingredienser som alle er sunde, rå, økologiske og også laktose og glutenfrit. Til gengæld smager det helt åndssvagt godt, og du får en masse næring på en søndag, der måske normal havde stået på knap så sunde alternativer.
BANANER er kendt for deres høje indhold af kalium og magnesium hvilket hjælper musklerne med at slappe af. Det giver en bedre søvn og restituering.
RÅ KAKAO indeholder en hel masse antioxidanter som fremmer din generelle sundhed. Jeg ville ikke dømme dig hvis du lavede en dobbelt portion, efter at have læst det næste fact. Kakao kan få niveauet af nogle neurotransmittere der fremmer følelsen af velvære til at stige. Desuden indeholder kakao stoffet fenetylamin, som også kaldes ?The love drug?  der udløses ved følelsen af forelskelse#whatsnottolove.

OPSKRIFT (1 person)

  • 1 1/2 frossen banan
  • 2 spsk. rå kakao pulver
  • 1 dl. mælk efter eget valg (jeg havde lidt soya tilbage)

*alt økologisk
Blend godt!! Jo mere mælk du putter i, jo mere soft-ice agtigt konsistens får du, eller milkshake hvis du vil:) Har du en god blender behøver du ikke særlig meget væske.
TIP: Put lidt rå kakao nips i for at give det lidt knas. #simplyfood

// ENGLISH//  See below picture…
ice cream, chocolate, banana, raw, vegan, gluten free, healthy, healthy shit, healthy treat, c-vitamins, banana madness, banan, chokolade is, sund is, organic, økologi, 100% natural, easy, budget, cheap, simply food, simply fit, costume

Sometimes life is just right! It?s Sunday, Netflix has released new episodes of your favourite TV series, you’re not expecting any guest before later this week (which means that the cleaning can wait!). In other words, you have the entire day/afternoon/night all to yourself. Now it?s finally time for some binge watching AND eating! If only there was a healthy treat you could eat with clear conscience right? Well I’ve got your back;) Let me introduce you to this healthy and easy to make CHOCOLATE BANANA ICE CREAM. Armed with this ice cream, not only do you get a really delicious treat, you’re also giving your body a lot of nutrients before bedtime. Bananas are known for their high content of potassium and magnesium which are natural muscle relaxants. They also contain the amino acid L-tryptophan, which gets converted to 5-HTP in the brain. The 5-HTP in turn is converted to serotonin (a relaxing neurotransmitter) and melatonin. Read more about foods that will help your sleep hereRaw cocoa contains a lot of antioxidants that promotes your general health. Together with the following fact, I wouldn’t judge you if ate made a double portion! “Cacao can increase levels of certain neurotransmitters that promote a sense of well-being. And the same brain chemical that is released when we experience deep feelings of love ? phenylethylamine ? is found in chocolate.” RECIPE (for 1 person): 1 1/2 frozen banana* / 2 tablespoon raw cacao powder* / 1 dl. milk of choice (I had some soya left) *All organic. Blend well! I used a little more milk to get a more soft-ice-ish texture. It’s easier to blend if you add more milk. It’s very smooth and melts un your tongue, just like regular ice cream. TIP: Add cacao nips for a bit of crunch. Enjoy… #simplyfood #simplyfit
ice cream, chocolate, banana, raw, vegan, gluten free, healthy, healthy shit, healthy treat, c-vitamins, banana madness, banan, chokolade is, sund is, organic, økologi, 100% natural, easy, budget, cheap, simply food, simply fit, costumeice cream, chocolate, banana, raw, vegan, gluten free, healthy, healthy shit, healthy treat, c-vitamins, banana madness, banan, chokolade is, sund is, organic, økologi, 100% natural, easy, budget, cheap, simply food, simply fit, costume

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min måned som A-menneske