Zero Waste - Sustainable Period

Green Smoothie 2.0

img_5949

#reklame (må jeg hellere skrive, nu hvor jeg har fået pulveret af PurePharma;))

Jeg forsøger altid at gøre mine smoothies så sunde som muligt og proppet med næring. MEN de skal altså også smage godt! Det er hårdt nok, at komme ud af sengen om morgenen i forvejen. Hvis jeg så samtidig skulle stå op til en smoothie, som jeg skulle holde mig for næsen for at kunne sluge, så ville jeg nok ramme snooze knappen en ekstra gang (og købe en croissant med på vejen!). 

Det sagt, så vender man sig jo til mange ting, og ens smagsløg kan udvikle sig. Mine smoothies er helt sikkert mindre søde, end da jeg startede med at lave dem. Siden januar fik jeg lov til at teste PurePharmas nye Green powder G3. De har simpelthen taget de 3 mest næringsrige grønne grøntsager (økologisk spinat, kål og persille), tørret det og lavet det til pulver, som jeg nu bare kan putte i alt hvad jeg orker! Jeg har derfor prøvet, at opgradere min Baobab & Mango smoothie med lidt extra Green Powder:

OPSKRIFT:

 • 1 frossen banan
 • 1 dl frossen spinat
 • Et par broccoli buketter (eller lidt ekstra spinat)
 • 1 dl. mango (mit var i små tern og frossent)
 • 1 spsk. hørfrø
 • 1 spsk. afskallede hampefrø
 • 1 spsk. Baobab pulver
 • 1 spsk. chia frø
 • 1 spsk. Green Powder
 • 1 tsk. Turmeric Golden Milk ( en blanding af gurkemeje, kanel, rå kakao, ingefær, vanille, lakrids og sort peber) eller bare gurkemeje
 • Vand, alt efter ønsket konsistens

*ALT økologisk selvfølgelig

Blend det hele sammen, og nyd en frisk og grøn smoothie, proppet med alt det bedste fra “Livets Træ” og nu også ekstra grønt;) Jeg bruger genbrugelige stålsugerør, for at minimere mit affald, læs mere om dem her🙂 #simplyfood #zerowaste

img_5950
vsco-photo-2-3
vsco-photo-1-5
vsco-photo-3-3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zero Waste - Sustainable Period