DIY Dry Shampoo - Easy and natural only 2 ingredients

God kaffe og god karma #zerowaste

Processed with VSCO with hb1 presetJeg ELSKER kaffe to-go! Det er en af min hverdags små glæder, og jeg nægter at regne ud hvad det koster mig månedligt/årligt, bare drop det. Hvad jeg ikke er vild med, er prisen det har på miljøet, med alle de kopper jeg smider ud.
Jeg har forsøgt mig med flere forskellige genbrugelige alternativer, men har aldrig lykkedes med, at finde en kop som jeg rent faktisk fik slæbt med mig. Det sluttede da jeg i Amsterdam købte min første Ecoffee Cup. Den føles ligesom en to-go kop, man kan mærke varmen fra kaffen, og der er et fint låg, som man endda kan lukke, så man ikke spilder (shout out til alle klodsede mennesker, der altid har formået at få en plet på trøjen inden frokost). Elskede min kop virkelig højt, så da jeg ved et uheld fik smadret den (RIP), bestilte jeg lige 2 nye på nettet.

vsco-photo-2-2Her er de bedste fordele ved mine Ecoffee Cups:

 • Mindsker dit daglige affald (for mig sådan ca. 300 kopper årligt #coffeeaddict)

 • Produceret af naturlige økologiske bambusfibre

 • Biologisk nedbrydeligt materiale (læs: komposterbart)

 • Fri for BPA og phtalater

 • Let og nem at have med

 • Nem at rengøre (kan komme i opperen) og der efterlades ikke smag fra dine drikkevare

 • Det føles rent faktisk som en ægte to-go kop, så du går ikke på kompromis med hyggen ved, at kunne mærke kaffens varme i hænderne osv.

Jeg er langt fra perfekt, og husker ikke koppen altid desværre. Men i år alene har de sparet mig/miljøet ca. 53 kopper indtil videre, win! #zerowaste #stopthe100billion

vsco-photo-1

vsco-photo-2-1
Kaffe og smoothie klar to-go uden noget engangs-emballage;) Grøn smoothie opskrift: her

TIP: Hvis din kaffebar ikke vil putte kaffen direkte i, så bestil i glas/kop og hæld over. Så sparer du stadig pap/plastik koppen:)
TIP: Hav altid en ekstra kop derhjemme, så kan du og veninden/kæresten også tage kaffe med hjemmefra når i skal ud og gå tur og sladre i solen. Så er der også penge sparet;)

vsco-photo-2

vsco-photo-3-1

vsco-photo-3-2

vsco-photo-1-1

4 kommentarer

 • Dorthe

  Jeg er lidt i tvivl med størrelsen. Hvis man altid bestiller en stor latte, kan en 8oz, 250ml så gå eller skal man købe en 12oz, 340ml ? De ser ret store ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Godt spørgsmål… Jeg er ikke helt sikker faktisk, synes det svinger lidt fra kaffeshop til kaffeshop, så spørg evt. din lokale:)
   Jeg bruger bruger min 340ml hele tiden, 250ml er simpelthen for lille mm. du er en espresso type:) Den helt store har jeg givet til en veninde der ofte drikker te:) Kune helt sikkert godt bruge den helt store, men render jo rundt med den hele dagen, så synes den er for stor til min taske haha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, hvor længe holder koppen kaffen varm? Mvh Sissel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Uh det afhænger lidt af vejret. Lidt ligesom en pap-kop (nok lidt bedre). Men det er IKKE en termo-kop.
   Jeg kan godt lide at man kan mærke varmen igennem koppen, ligesom man kan med en normal take-away:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Dry Shampoo - Easy and natural only 2 ingredients