Sund Chokoladeis - Søndag i sengen

Smoothie Hack – Spar tid på de små ting i hverdagen

life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighedDa jeg skulle overleve en måned som A-menneske, begyndte jeg, at struggle lidt med at få lavet min morgenmad hver morgen. Jeg starter som regel dagen med en grøn smoothie, fyldt med frugt, grønt og diverse super foods. Det kan godt være lidt uoverskueligt, når man har travlt, at skulle stå og skrue låget af 5-6 forskellige krukker, for at få både hørfrø, chia frø, hampe frø, baobab pulver, gurkemeje og så videre med. Det har i hvert fald fået mig til, at springe over et par gange. MEN så da jeg alligevel tænkte hele min morgenrutine igennem, for at finde steder jeg kune lifehacke mig til lidt ekstra tid, besluttede jeg mig for at blande tingene på forhånd. Lyder simpelt og måske ligegyldigt for nogen, men for mig gør det mig glad hver gang jeg kunne skal have låget af et mason jar, i stedet for 3-7. Nedenfor kan du se billeder af den simple blanding. Her er kun 3 ingredienser, men kunne sagtens smide mere i.
TIP: Du kan evt, lave en mindre portion som kun er til en uge, og så variere det fra uge til uge:)
Hvis i sidder med andre smarte #morninghacks, så send dem endelig min vej;) #simplyliving

//ENGLISH// The easiest #lifehack or #morninghack is doing as much as possible the night before. For me this includes making my perfect “super-food-blend” for my morning smoothies. Taking the lids on and off 7 different mason jars just sucks the life out of me. First world problems I know, and thankfully that’s all the worry I have in my life (and the coffee I will definitely spill if wearing white), and it’s SUPER easy to fix. I usually use the same ones, so why not blend them the night before, or make a lot for several weeks. TIP: These 3 ingredients are always in my smoothies, but I could make smaller portions that would only last a week and add a variety og things that I then adjust on a weekly basis, whatever floats you boat, make it happen;) #simplyfit
life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighed life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighed life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighed life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighed life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighed life hacking, lifehack, hørfrø, hampe frø, chi seeds, chia frø, morgenmenneske, a-menneske, blanding, super foods, all organic, don't panic it's organic, økologi, sustainability, bæredygtighed

4 kommentarer

 • Karen

  Det lyder smart! Men skal hørfrø ikke knuses grundigt eller ligge i blød inden man optage alt det gode?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Seriøst, da jeg læste dette indlæg var det som at læse min egen beretning om healthy breakfast trouble (first-world problems!!) mht tidsforbrug med alle mine toppings, pulvere osv. (min kæreste kalder det at jeg har gang i et mindre kemi-forsøg når jeg laver mine smoothies/greenies om morgenen). Så genialt life-hack til at gøre ens morgener bare lidt lettere – tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Blaksted

   Hahaha jeg forstår dig, og jeg skal nok skrive når der kommer flere hacks;)!! Selv tak og skriv endelig hvis du har nogle den anden vej…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund Chokoladeis - Søndag i sengen