Smoothie Hack - Spar tid på de små ting i hverdagen

River and Raven – Shopping med god samvittighed #shopsilove

butik-lille
At være miljøbevidst forbruger kan godt være lidt anstrengende engang imellem. Særligt når man med al den viden man har idag, får et endnu større ansvar. Det er ikke hver gang jeg handler, jeg tænker over, hvordan tingene egentlig er endt her i mine bløde hænder. Derfor vil jeg rigtig gerne hylde, når andre hjælper mig som forbruger, og gør det sure research arbejde for mig! Jeg vil derfor skrive løbende om “Shops I Love” som kæmper, samme kamp, og som du med god samvittighed kan shoppe dig fattig i;) #shopilove<3

Der findes nemlig rigtig mange seje brands derude, som virkelig tager ansvaret på deres skuldre gennem hele deres produktions- og logistikkæde. Mange af disse tøj og hudpleje brands er blevet hand picked i en lille fin butik på Store Kongensgade, River and Raven.

Det var min veninde og blogger Julie Pallesen, som introducerede mig for butikken med følgende citat: “Cille! Du vil eeeelske den her butik, den har præcis de samme værdier som dig, og ejeren er pisse sød!”.

Udover det, ligger den ca. 500m fra mit arbejde (farligt). Jeg smuttede derfor derned og fik mig en snak med indehaveren Regitze Bay, og fik kigget på en masse smukke ting (kun kigget, jeg skal til New York om lidt!). Regitze er stylist, og har som jeg, en kærlighed for bæredygtig. Derfor vandt butikken i 2016 Elle Style Awards i CSR kategorien! Bæredygtighed kan for nogen godt lyde lidt jordfarvet og trist, men hvis der er en butik, som kan bevise det modsatte, så er det River and Raven. Man bliver mødt af indbydende lækre farver og duften af de rene og økologiske hudplejeprodukter som også sælges.

3755

Udover tøj og hudplejeprodukter (elskede Balm Balm), kan du også finde sko, tasker og andre accessories. Det er den perfekte gavebutik hvis du mangler noget til veninden eller svigermor. Hvis du ikke bor i nærheden så er deres webshop også virkelig fin og overskuelig. Skynd dig og tjek River and Raven ud, det er i hvert fald en butik jeg elsker og som jeg ikke er færdig med at besøge. #simplyliving #shopsilove

TIP: Det er Mors dag liiige om lidt;)

river2
river1
river

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie Hack - Spar tid på de små ting i hverdagen