Finally! Slut med plastik skuresvampe #zerowaste

Avocado Smoothie – When Life Gives You Unripe Avocados

avcocado, smoothie, avocado love, vegan, raw, healthy shit, green smoothie, bamboo straw, nutrition, nutrients, simply food, organic, økologi, grøn smoothie, budget, zero waste, stop madspild, costume, simply fit

Avokadoer kan godt være sværere at læse, end din date fra tinder! Men lige med avokadoerne, giver jeg altså ikke op. Jeg er efterhånden blevet lidt af en “avocado-hvisker” (hvis jeg selv skal sige det), og ved for det meste hvornår de er HELT perfekte! Nogle gange kommer livet bare i vejen, og så når man ikke at spise dem i tide. Avocadoer viser no mercy, døren smækker bare i og de er uspiselige! Men livet er for kort til hårde eller overmodne avokadoer i din salat eller på din avocado toast. Til gengæld kan du blende dem i din smoothie, og derved få al avokadoens næring og cremede konsistens, win win, og ingen spildte avokadoer #zerofoodwaste

//ENGLISH// Avocados can be tricky, but we still LOVE them. I’ve gotten pretty good at spotting when they are perfectly ripe (years of practise!), but still I get cheated ones in a while.
BUT, when life gives you unripe avocados, just blend the shit out of them and turn them into a smoothie;) Life’s too short for hard/unripe avocados in your salad or on your bread. Blending them in a smoothie, is the perfect way to use them!  You don’t have to waste the thing ones it’s sliced open, and you’ll get all the nutrients, win win. #zerowaste

avcocado, smoothie, avocado love, vegan, raw, healthy shit, green smoothie, bamboo straw, nutrition, nutrients, simply food, organic, økologi, grøn smoothie, budget, zero waste, stop madspild, costume, simply fitGreen smoothie posing with my favorite reusable bamboo straw, read more here😉

RECIPE

  • 1 frozen banana
  • 1/2 avocado
  • 1 dl. fruit or berries (I used mango in this one, but berries works fine as well)
  • 1 tablespoon chia seeds
  • 1 table spoon hemp seeds
  • 1/2 teaspoon turmeric
  • 1 dried date
  • Water (as much as you like for preferred consistency)

*All organic ingredients
BLEND BLEND BLEND and enjoy #simplyfood

avcocado, smoothie, avocado love, vegan, raw, healthy shit, green smoothie, bamboo straw, nutrition, nutrients, simply food, organic, økologi, grøn smoothie, budget, zero waste, stop madspild, costume, simply fitTypical morning duo for me;)!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally! Slut med plastik skuresvampe #zerowaste