GUIDE: Farvel til jetlag med naturlige tips og kosttilskud

DIY Body Balm – Få de blødeste baller ever!

img_7454

Jeg har gang i mange spændende projekter lige for tiden, men en af mine yndlings er, at finde opskriften på DEN PERFEKTE BODY BALM. Jeg har testet lidt forskellige blandinger de sidste par måneder, og synes selv jeg er rigtig godt på vej. Min body balm består af forskellige olier, æteriske olier og duftolier. De er nøje udvalgt til min hudtype, som godt kan være lidt sart, og så er det jo selvfølgelig helt naturligt og uden kemikalier af nogen art.

Jeg blander stive olier som jeg smelter, sammen med flydende olier og pisker det tilsidst til en luftig og lækker balm, som stivner når de faste olier køles ned. Har ikke en perfekt opskrift at dele endnu, men den jeg lavede her til aften bestod af:

 • Sheabutter (fast)
 • Kakaosmør (fast)
 • Kokosolie (delvis fast)
 • Bivoks
 • Arganolie
 • Jojobaolie
 • Abrikoskerneolie
 • E-vitamin
 • A-vitamin
 • Tea tree oil
 • Orangeblomst (duftolie)
 • Jasmin (duftolie)

TIP: Få de blødeste baller ved at bruge en lækker bodyscrub (også hjemmelavet) og så masser lækker hjemmelavet body balm på din booty. Lover dig at INGEN vil klage;)

TIP: Kan også bruges i ansigtet og som make-up fjerner.

BONUS: Ved selv at lave dine cremer undgår du kemi, kan bruge lige præcis de ingredienser du ønsker (hej økologi), customize din beauty rutine til lige præcis din hud OG du sparer miljøet for al produktionen #simplybeauty

EXTRA BONUS: Hvis du (som jeg plejede at gøre) bruger MANGE penge på dine beauty produkter, så er der altså seriøse penge at spare!

Hvis du vil følge mine daglige/ugentlige forsøg, så fang mig på insta eller snap: ceblak
Fremgangsmåden fra denne lotion er oppe de næste 24 timer;)

Processed with VSCO with t1 preset

2 kommentarer

 • Madeleine

  Øj, spændende projekt! Hvor finder du de ingredienser du bruger, billigst?😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Jeg finder dem bare i helsebutikkerne, har ikke rigtig undersøgt hvor det er billigst endnu. Men nok online, og så jo mere du køber ad gangen;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: Farvel til jetlag med naturlige tips og kosttilskud