Festival og sommerhushygge #balance

Hjælp Reden – Ryd op i din make-up og gør en god gerning

img_7826

Jeg tog mig lige en spontan ferie-uge, da der var stille på kontoret, og jeg syntes jeg havde brug for, at nå til bunds i nogle projekter derhjemme. Det giver altså lidt overskud, at have ferie hjemme, og ikke skulle rejse! Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet det, men her på dag 3 kan det alleredes anbefales;)!

I går skulle jeg så mødes med en veninde, og gå tur med hundene. Hun skriver lige imens jeg sidder med make-up’en, og rykker det 30 min., fint fint fint… Så gik jeg da bare lige i krig med at rydde op i AL min make-up, og så ud på badeværelset og gennemgå ALLE beauty-produkterne. Til sidst havde jeg en flot bunke, med ting jeg egentlig slet ikke bruger. Normalt har jeg givet ting væk sådan lidt random til veninder, eller bare smidt det ud, men det er jo egentlig spild, og ret meget imod mine værdier. Heldigvis kan det bruges, og endda til et rigtig godt formål! Reden på Vesterbro søger altid donationer fra private i form af:

  • Make-up
  • Hårdimser/produkter
  • Shampoo
  • Balsam
  • Badedusch
  • Badedragter (ikke bikini)
  • Trusser og BHer (rent og pænt)
  • Hårbørster
  • Hårtørrere

img_7821 img_7822

Reden i København er et værested og frirum for kvinder i misbrug og prostitution. De tilbyder rådgivning og vejledning ved socialrådgiver, samtaler, gratis mad, støtte og omsorg samt muligheden for overnatning i akutte tilfælde. Jeg har selv boet lige rundt om hjørnet fra Reden, og ved at de om nogen, har brug for hjælpen og støtten. Læs meget mere om hvad Reden gør her.

De mangler det hele og det forsvinder hurtigt. Tøj er der også brug for, men nogle gange må de sige nej grundet manglende plads til opbevaring. Men så ligger der heldigvis masser af andre organisationer på Vesterbro, som gerne tager den slags, selv aflevere jeg oftest mit tøj hos Røde Kors.

Jeg ringede ind i forvejen, og aftalte at komme forbi efter frokost. Så tog posen med på gåtur, og så ind forbi Reden efter frokost. Det var virkelig rart at få ryddet op, og dejligt ikke at skulle smide en masse ting ud, som andre jo sagtens kan bruge og blive glade for, WIN WIN. Det kan være neglelak-farver man ikke gider længere, gamle øjenskygger eller en concealer i den forkerte farve. Jeg har ikke brugt shampoo længe, men har fået lidt prøver hist og her, og har noget stående til gæster, det er slut nu haha..

OG jeg har stadig alt det make-up jeg skal bruge for at klare mig igennem, kunne måske godt gå det hele igennem engang til:) Mit “sminke-bord” er også meget pænere nu, det lover jeg;) #simplybeauty #zerowaste

img_7823

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival og sommerhushygge #balance