Hjælp Reden - Ryd op i din make-up og gør en god gerning

DIY – Gurkemeje Latte Pulver

vsco-photo-1-3

I april sidste år, fik jeg min første Gurkemeje Latte, som jeg rent faktisk kunne lide. Alle som bare har fuldt med her på bloggen en lille smule ved, at jeg er kæmpe fan af gurkemeje (både i og udenpå kroppen). Jeg kan ikke få nok! Det har resulteret i talløse forsøg på, at inkorporere det mere og mere i min diæt og hudpleje.

Indtil videre er mine yndlingsopskrifter min ansigtsmaske og i min smoothie. MEN nu er der altså kommet en stærk konkurrent til førstepladsen. Den latte jeg fik i Planet Organic i London, var lavet på noget pulver som var blandet i forvejen. Det kan desværre ikke kan købe i Danmark, derfor satte jeg mig for at lave min egen blanding. Så kunne jeg også ændre de ting jeg ikke var helt så vild med i den originale.

Vil du have flere gurkemeje opskrifter, så kig her, og så kan du læse mere om gurkemejes maaaange fordele lige her🙂

vsco-photo-4-4

OPSKRIFT:

 • 30 g. Gurkemeje
 • 30 g. kanel
 • 1 teske Vanille pulver (med top)
 • 1 teske rå kakao pulver (med top)
 • 1/4 teske sort peber
 • (Lakrids eller ingfær kan også tilføjes hvis man er til den slags)

vsco-photo-1-4

FREMGANGSMÅDE:

Det er SUPER simpelt at lave en latte, du tager bare en spiseske (alt efter hvor stærk du vil have den), ned i en kop med varm mælk (jeg bruger soya, havre eller hjemmelavet mandelmælk), og pisker med et lille piskeris/mæleskummer:)
Endnu nemmere, så brugte jeg bare min mælkeskummer fra Nespresso. I med mælk og pulver, og ud kommer Gurkemeje Latte:)

vsco-photo-2-2

TIP: Du kan også tilføje lidt kokosmælk eller olie for at gøre den mere cremet.

TIP: Kan bruges både som latte pulver, men også i smoothies hvor både gurkemeje og kanel kun bidrager til smagen. Særligt godt med mango og banan synes jeg:)

BONUS: Du kan sørge for at alle ingredienser er øko, og selv ændre blandingen hvis du vil have en anden smag til at tage mere over. Den originale er MEGET gurkemeje, lidt for meget til min smag, så jeg sørgede for at der var 50/50 med kanel. Ikke sikkert alle kan lide det, men passer mig meget bedre:)

Håber i vil nyde den, det bliver ikke nemmere;) #simplyfood

vsco-photo-5

1 kommentar

 • Hej,

  Har lige lavet jeres latte og brugte lidt kokosmælk.

  Den var bare god, mange tak opskriften.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp Reden - Ryd op i din make-up og gør en god gerning