DIY - Gurkemeje Latte Pulver

TEST: Naturlig ansigtsløft part 1.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

At blive 30, kan for mange godt frembringe en lille smule angst. Uanset hvor man er i livet, så kigger man sig lige omkring engangm når det skarpe hjørne rundes og tænker “er jeg egentlig hvor jeg havde set mig selv som 30 årig?”. Ved ikke hvem der kan svare ja til det, men endnu vigtigere er det jo nok, om man er glad hvor man er. Det kan jeg heldigvis svare ja til, men det næste man så gør når man vågner op som 30-årig, er at kigge sig selv i spejlet, og se om det hele nu er ved at krakelere!!?

Derfor var jeg MEGET glad for at møde Helle (inden jeg fyldte 30), helt tilfældigt i en helseshop på Frederiksberg. Vi faldt i snak og hun fortalte hvad hun lavede, og at hun blandt andet lavede behandlinger som hun beskrev som Naturlig Ansigtsløft, eller Ansigtsløftningsteknik. Her er en beskrivelse fra en professionel:

A.L.T., AnsigstLøftnings Teknik, (naturlig lifting) er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre. Den giver en følelse af velbehag i ansigt og krop. Huden kan blive mere levende og elastisk og få en sundere udstråling, da optagelse af ilt og næring samt udskillelse af affaldsstoffer faciliteres.  Der arbejdes i dybden på ca. 100 forskellige muskler.Når man bearbejder ansigtet afspændes bl.a. 5. og 7. kranienerve uafladeligt. 5. kranienerve relaterer til ansigtets tygge funktioner og sættes i forbindelse med stress, hovedpine og migræne. 7. kranienerve innerverer udtryksmuskulaturen, som fortæller lidt om en persons tilstand – er vi glade, sure, triste etc.
Ansigtet er sjælens spejl og afspejler, hvad vi går igennem i livet. Der er især 3 kvaliteter, som man bemærker, når man betragter et ansigt: afslappethed, symmetri og liv.

Et forløb hos Helle består af 6 behandlinger, og vi startede forløbet helt tilbage i Januar (små 5 måneder før jeg fyldte 30). Det blev en lidt længere proces end vi havde regnet med, grundet nyt job, en knæ-operation og resten af mit liv som skulle hænge sammen samtidig. Men det er ikke unormalt at der går 14-dage til en måned mellem behandlingerne.

Gevinster

Ved at bearbejde huden kan hudens naturlige hyaluronsyre blødgøre det spændte væv. Derudover kan kollagen processen sættes i gang og udskillelse af affaldsstoffer og optagelse af ilt og næring til vævet kan forbedres. Ansigtet opgraderes ganske enkelt til en bedre version og kan fremstå mere imødekommende og afslappet. Ligesom kroppens muskulatur fletter ind i hinanden, ses det samme i ansigtet. I og med der arbejdes meget strukturelt og al muskulatur behandles, kan resultatet blive mere holdbart.

Første behandling er behandlingen, hvor man lukker ansigtet op. Det vil sige, der arbejdes på at afspænde de områder, der faciliterer afspænding af 5. og 7. kranienerve samt blodtilførslen til ansigtet. Der arbejdes på at afspænde ansigtets hudsømme –og meridianer og i øvrigt bearbejde bindevævet og generel afspænding af ansigtet.

RESULTAT:

Helle: Efter 1. behandling er kanterne i ansigtet blødt op og der kommer et mere symmetrisk og harmonisk udtryk i ansigtet og større åbenhed og der opstår allerede en større imødekommenhed  i ansigtet.  Ansigtet får en mere naturlig fylde og der kommer en øget klarhed i ansigt og øjne.

Cecilie: Det har hele vejen igennem hvad lidt svært med billeder, da det jo er mørkt om vinteren, og jeg egentlig ikke rigtig syntes, at billeder gjorde det justice. For HOLD DA OP, jeg var altså lidt i chok. Efter at have ligget en time, og blive “pillet” i huden (virkelig svært at forklare hvodan der arbejdes) i sjove bevægelser, men ikke som sådan taget fat som man ville forvente til en ansigtsbehandling. Jeg havde INGEN forventninger inden start, men kom derind med et træt (som i kan se) vinter-ansigt, der havde siddet foran en skærm i 8 timer. Men da jeg kiggede mig selv i spejlet, var mit ansigt meget slankere og med mindre væske. Lidt ligesom efter første uge uden sukker eller på slankekur, hvor væske forsvinder fra krop (og ansigt). Jeg var mere defineret at se på, og faktisk blev det kun bedre over natten. Var super fresh at se på næste morgen, mindre puffede øjne og mere defineret hals og hage, som normalt er lidt et issue for mig haha. Og så var det helt uden kemi<3

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg blev hooked, og var mere end klar til at fortsætte forløbet! Nu er det her indlæg allerede aaaalt for langt, så jeg vil beskrive de enkelte behandlinger over de næste par uger. Nedenfor kan du læse mere om Helle og hvordan du får fingrene i hende;) #simplybeauty

img_8431

Helle Haugaard, medindehaver af Terapeutisk Klinik, Nyelandsvej 63, Frederiksberg og har været i dette klinik fællesskab siden august 2003. I klinikken behandles alle aldersgrupper – fra nyfødte til halvfemsårige.

Behandlingerne spænder lige fra kolik, uro, stress, chok og traume, til hovedpine, migræne, ryg, skuldre, nakke, arvæv, piskesmæld, hjernerystelse og kropsholdning blot for at nævne nogle symptomer og ikke at forglemme A.L.T., naturlig ansigtsløftning, som udføres uden cremer, nåle, knive eller fillers, men blot ved at afspænde og bearbejde ansigtets muskulatur og væv med hænderne.

Helle har i mange år interesseret mig for kroppen og psyken og deres sammenhæng og det er skønt at se mine klienter forlade klinikken i en gladere og mere funktionsdygtig tilstand end, da de kom.

Mobil: 4093 0509, E-mail: helle@terapeutiskklinik.dkHjemmeside: www.terapeutiskklinik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Gurkemeje Latte Pulver