30 Day Minimalist Challenge - Dag 1-10

TEST: Naturlig ansigtsløft part 2.

Processed with VSCO with f2 preset

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 2. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb så læs mit første indlæg her.

Mens jeg gik hos Helle, snakkede vi en masse om aldring og naturlige behandlinger vs. kemiske eller kirugiske indgreb. Et af mine helt store spørgsmål var, HVORFOR? Hvorfor får vi pludselig rynker?? Hvad sker der under huden inden det kan ses, og hvorfor virker det nogle gange som om ansigter ændre form osv. når man bliver ældre, Helle havde svaret!:

Hvordan opstår linier/rynker i ansigtet?

Linier og rynker opstår, når vævets tonus ændres. Noget væv bliver for stramt andet bliver for slapt. Ansigtet er kroppens spejl og afspejler hvad vi går igennem i livet, da forskellige oplevelser/situationer sætter sit præg på os og viser sig i ansigtet. F.eks. når kroppen trækker sig sammen af smerte, afspejles det i ansigtet. Går man rundt med kroniske smerter, ser man ofte et hurtigt ældet eller slidt ansigt. For slet ikke at tale om, hvad stress kan gøre. Sol, alkohol og røg skader huden; sukker og usund kost får os ofte til at se oppustede ud i ansigtet. Får hud/væv ikke tilstrækkelig væske læs VAND nok indefra, kommer det til at ligne en tørret rosin ……og hvem har lyst til det?

Jeg kunne nikke genkendende til mange af tingene! Jeg er helt sikkert oppustet og hævet i ansigtet hvis dagen efter, hvis min aften er sluttet med en pose bland selv slik! Og jeg føler mig helt rynket efter en bytur hvor alkohol har dehydreret mig, der tager det et par dage at få vand nok ind så det kan sespå ansigtet. Stress sætter sig også, men hvad søren gør man?? En af de bedste ting ved de her behandlinger, er faktisk hvor meget man stresser ned når man bare ligger der og slapper af i 1 time mens der bliver pillet ved ansigtet. Det gjorde jo ikke ondt (kun da hun skulle i mund og næse, men det kommer vi til), men i stedet fik man en behagelig time og gik derfra helt afstresset.

img_8492

2. Behandling:

Anden behandling foregår primært i kraniekanten, hovedbunden og panden. Der arbejdes også ganske lidt omkring øjnene. I denne behandling er det især 5. kranienerve, der afspændes. Godt for bl.a. hovedpiner/migræner og pandehuler. 1-tallet, 11-tallet, 111-tallet i panden mellem øjenbrynene kan reduceres samt pandens vandrette linier. Løfter ligeledes tunge øjenlåg.

Det var en rar behandling, og jeg tror jeg blundede hen et par gange. Var stresset over efter arbejde, så det var virkelig rart at sænke pulsen og ikke at skulle forholde sig til noget. Behandlingen var rolig og ikke noget der gjorde ondt, kun rart.

Resultat:

Helle: Efter 2. behandling begynder der, at ske et løft i panden, som får ansigtet til at åbne sig og venstre øje begynder at åbne sig. Området i panden mellem øjnene bliver også lukket mere op, hvilket igen får ansigtet til at fremstå mere åbent og imødekommende. Linierne fra næsen ned mod mundvigene begynder at reduceres.

Cecilie: Da jeg rejste mig kun jeg tydeligt se en forskel! Jeg havde stresset meget op til og siden 1. behandling (stresset er nok overdrevet men havde haft MEGET travlt og mange nye indtryk med nyt arbejde). Det kunne ses i ansigtet, og så havde jeg ikke spist så sundt som jeg plejede. Ligesom sidst forsvandt al væsken som jeg havde på første billede, og venstre øje blev åbnet meget op. Dagen efter (sidste billeder) var det endnu tydeligere at Helle havde været inde og lege. På trods af fortsat meget arbejde, alkohol i weekenderne og take-away i hverdagene så blev resultatet hængende:)

Der gik lang tid mellem 2. og 3. behandling da jeg lige havde en knæ-operation i starten af året, men det er ikke unormalt at der går 1-4 uger mellem hver behandling. Læs mere om Helle og hvordan du får fingrene i hende nedenfor;) #simplybeauty

img_8431

Helle Haugaard, medindehaver af Terapeutisk Klinik, Nyelandsvej 63, Frederiksberg og har været i dette klinik fællesskab siden august 2003. I klinikken behandles alle aldersgrupper – fra nyfødte til halvfemsårige.

Behandlingerne spænder lige fra kolik, uro, stress, chok og traume, til hovedpine, migræne, ryg, skuldre, nakke, arvæv, piskesmæld, hjernerystelse og kropsholdning blot for at nævne nogle symptomer og ikke at forglemme A.L.T., naturlig ansigtsløftning, som udføres uden cremer, nåle, knive eller fillers, men blot ved at afspænde og bearbejde ansigtets muskulatur og væv med hænderne.

Helle har i mange år interesseret mig for kroppen og psyken og deres sammenhæng og det er skønt at se mine klienter forlade klinikken i en gladere og mere funktionsdygtig tilstand end, da de kom.

Mobil: 4093 0509, E-mailhelle@terapeutiskklinik.dk,  Hjemmesidewww.terapeutiskklinik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 Day Minimalist Challenge - Dag 1-10