TEST: Naturlig ansigtsløft part 2.

Gulerods & Gurkemeje Smoothie

img_8532

Så blev det tid til en ny smoothie-opskrift, og denne gang prøvede jeg noget uden banan! Lidt angstprovokerende (jeg eeeeelsker bananer i smoothies!), men den blev sgu god nok til at komme op på siden;)

OPSKRIFT:

* ALT økologisk!

Den smager noget sundere end andre smoothies jeg har på bloggen, da der ikke er sødmen fra bananen. Jeg synes det gjorde den mere frisk, og hold endelig ikke igen med ingefæren. Absolut ikke en dessert smoothie, men den mætter godt og er en flot farve;) #slamgrønerdetnyesort #simplysmoothie

img_8528 img_8529

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Naturlig ansigtsløft part 2.