30 Day Minimalist Challenge – Dag 11-20

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 3.

Processed with VSCO with hb2 preset

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 3. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb, så følg disse links til første og anden behandling.

3. behandling kom først 4 uger efter den 2, da jeg var blevet opereret i knæet. Jeg havde svært nok med at komme til og fra arbejde på krykker, så ansigtsbehandlinger kom lige på standby. Hele operationen med fuld narkose og smertestillende efterfølgende, tog ret hårdt på min krop. Jeg havde aldrig prøvet fuld narkose, og selvom alt gik godt og jeg vågnede uden kvalme osv., så fik det hele mit system ud af balance på en eller anden måde. Da krykkerne var smidt og jeg så småt kunne cykle, så var det bare med at komme ud til Helle igen:) Som man også kan se på før-billedet, så var jeg meget vintergrå i hovedet. Det var også 4 uger siden jeg havde kunne træne, sådan “rigtigt”, så min krop skreg efter at få pulsen op og svede. Man savner virkelig de endorfiner når man ikke får dem…! Det kan mærkes indeni OG ses på huden!

img_8637

3. Behandling

Tredje behandling foregår i øjenområdet, næsen udvendig og indvendig og muskulaturen neden under øjnene, den store tyggemuskel, som i øvrigt er den stærkeste muskel i kroppen. Her har vi også muligheden for, som noget helt unikt i kroppen, at arbejde inde fra munden på muskulaturen. 5. og 7. kranienerve afspændes og øjenlåg kan løftes, sorte rande under og omkring øjnene kan reduceres. Næse furen kan reduceres. Vejrtrækning gennem næsen kan forbedres. Kæbespændinger kan afhjælpes.

Resultat

Helle: Efter 3. behandling sker der et tydeligt løft af venstre øjenlåg og den mørke farve rundt om øjnene reduceres. Linierne fra næsen og ned mod mundvigene udfyldes mere og mere. Næsen kanter blødes op. Ansigtet smalles selv når vi ser bort fra ”trutmunden”.

Cecilie: 3. behandling var ikke HELT ligeså “afslappende” som de foregående to! Helle arbejdede mest i den nedre del af ansigtet (derfor det er ok med pandehår på efter-billedet;)), men det var både behandling udvendigt OG indvendigt. Jep du læste rigtigt, indvendigt. Helle tog en lille “finger-handske” på pegenefingeren, og så arbejdede hun indefra både i næse og mund. Særligt i kæben er jeg meget spændt (siger min tandlæge også), så det gjorde nas når hun tog fat. Hvis jeg stresser eller fryser, så tygger jeg kæben meget sammen. Det gør ondt at få løsnet op, men føles tilsvarende lettende efterfølgende, lidt ligesom en sportsmassage. Igen drænede det væske fra mit ansigt (særligt forneden og og omkring næsen). Selvom jeg har et naturligt bredt hovede haha, så synede det smallere. Ret vild oplevelse, og noget der kunne ses med det samme, men endnu mere dagen efter.

Læs mere om Helle og hvordan du får fingrene i hende nedenfor;) #simplybeauty

img_8431

Helle Haugaard, medindehaver af Terapeutisk Klinik, Nyelandsvej 63, Frederiksberg og har været i dette klinik fællesskab siden august 2003. I klinikken behandles alle aldersgrupper – fra nyfødte til halvfemsårige.

Behandlingerne spænder lige fra kolik, uro, stress, chok og traume, til hovedpine, migræne, ryg, skuldre, nakke, arvæv, piskesmæld, hjernerystelse og kropsholdning blot for at nævne nogle symptomer og ikke at forglemme A.L.T., naturlig ansigtsløftning, som udføres uden cremer, nåle, knive eller fillers, men blot ved at afspænde og bearbejde ansigtets muskulatur og væv med hænderne.

Helle har i mange år interesseret mig for kroppen og psyken og deres sammenhæng og det er skønt at se mine klienter forlade klinikken i en gladere og mere funktionsdygtig tilstand end, da de kom.

Mobil: 4093 0509, E-mailhelle@terapeutiskklinik.dk,  Hjemmesidewww.terapeutiskklinik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 Day Minimalist Challenge – Dag 11-20