Snacktime - Hjemmeristede nødder

DIY Bodyscrub – Klæd huden på til efterår/vinter

e0fcab11-eccd-4352-91c2-a7bdbba60b9b

Jeg legede lige i køkkenet igen, da jeg virkelig havde brug for lidt spa-følelse herhjemme en kold mandag aften. Efteråret er kommet, og min hud lider altid lidt i sæson-overgangene. Huden bliver tør og har let til irritation og kløe. Udover at have brug for fugt (olie & havre), så skulle den døde hud af (sukker & kaffegrums), jeg skulle bruge noget beroligende (havre) og jeg ville gerne sætte gang i blodcirkulationen (kaffe). Derfor blandede jeg lidt forskelligt for at ramme alle punkter.

Startede med et dejligt varmt bad, slukkede vandet og så gik jeg i gang med den store massage-tur fra top til tå. Jeg lod scrub’en sidde på mens jeg masserede lidt videre imod hjertet. Både arme, skuldre, lægge, lår, baller og fødder fik en god omgang:)

OBS: Vær’ forsigtig i ansigtet da huden er mere sart her, ingen grund til at skrubbe løs. Lad sukkeret opløses lidt i mellem fingrene og masser dit ansigt blidt.

TIP: Jeg børstede også lige tænder mens jeg var smurt ind, det giver olien og havren mere tid til at trænge ind, og jeg kan hoppe direkte ind i min seng bagefter;)

Nedenfor er hele opskriften, den skal bare blandes sammen og så er du klar til hjemmespa;)

img_8636

Opskrift

  • 1 spsk sukker
  • 1/2 spsk havremel
  • 1 tsk kaffegrums #zerowaste
  • 1/2 tsk essentiel olie efter eget ønske (jeg brugte tea tree som er bakteriedræbende)
  • Sesamolie (efter ønsket konsistens)

*alt økologisk

Havre er virkelig blevet yndlings i mine scrubs og masker her i sæsonovergangen, grundet dets fugtgivende og fugtbevarende egenskaber. Jeg skal næste skrive et indlæg om havre alene, for jeg er kæmpe fan. Det er også anti-inflammatorisk, healende og kan eksfoliere huden på en mildere måde end traditionelle scrubs. Kæmpe bonus når huden er lidt ekstra udsat for tiden:)

TIP: Se flere opskrifter på body- og facescrubs her, og skriv gerne en kommentar med ingredienser du elsker i din scrub #simplybeauty

FORDELE VED AT LAVE SIN EGEN SCRUB: Bæredygtigt, billigt, ingen kemi, du ved hvad der kommer i og kan tilpasse den præcis til din huds behov nu og her<3

6a38a549-649b-450c-bc1a-78972950d4e4 3dd91280-6757-416a-a19c-7c22085e0b96 e0fcab11-eccd-4352-91c2-a7bdbba60b9b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snacktime - Hjemmeristede nødder