DIY Bodyscrub - Klæd huden på til efterår/vinter

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 4.

Processed with VSCO with f2 preset

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 3. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb, så følg disse links til førsteanden og tredje behandling.

Fjerde behandling fik jeg 2 uger efter 3. behandling, men også lige da jeg endelig kunne træne igen efter min knæ-operation (med høj intensitet). Før billede er taget efter en god omgang træning og dampbad, så sorry det røde look haha. Der blev igen arbejdet INDE i munden, hvilket jeg faktisk har et ømt billede af, som jeg måske deler i sidste indlæg! Det gør ondt, men det er som alle andre punkter, hvor man normalt spænder op, der gør det altså ondt når en massør, fys eller lignende trykker… Jeg syntes dog, at det var det hele værd! Her er vi præcis 6 uger fra min 30 års, så det begyndte at blive vigtigt for mig med synligt fremskridt!

img_8211

4. Behandling:

Fjerde behandling arbejder på hele underansigtet og starten af halsen. Nedadhængende mundvige kan reduceres, fyldigere læber kan opleves, og ”hamsterkinderne” kan reduceres. Arbejder ligeledes på kæbespændinger.

Resultat

Helle: Efter 4. behandling løftet øjenlågene yderligere og ansigtet smalles ligeledes. Det mørke rundt omkring øjnene reduceres yderligere.

Cecilie: Godt nok var lyset extra godt til mit efterbillede dagen efter MEN jeg var altså også godt tilfreds med mine reducerede “hamster kinder” haha. Jeg har et lidt bredt hovede, så at det rent faktisk kan lykkes at få det til at syne smallere og mindre “puffy” er jeg bare lykkelig over. Linjerne fra næse ned til mund, som man godt kan være nervøs for bliver siddende på en dårlig dag, var fuldstændig væk. Det hjælper ofte også med rigeligt vand, MEN Helles magic hands gjorde endnu engang underværker…

Læs mere om Helle og hvordan du får fingrene i hende nedenfor;) #simplybeauty

img_8431

Helle Haugaard, medindehaver af Terapeutisk Klinik, Nyelandsvej 63, Frederiksberg og har været i dette klinik fællesskab siden august 2003. I klinikken behandles alle aldersgrupper – fra nyfødte til halvfemsårige.

Behandlingerne spænder lige fra kolik, uro, stress, chok og traume, til hovedpine, migræne, ryg, skuldre, nakke, arvæv, piskesmæld, hjernerystelse og kropsholdning blot for at nævne nogle symptomer og ikke at forglemme A.L.T., naturlig ansigtsløftning, som udføres uden cremer, nåle, knive eller fillers, men blot ved at afspænde og bearbejde ansigtets muskulatur og væv med hænderne.

Helle har i mange år interesseret mig for kroppen og psyken og deres sammenhæng og det er skønt at se mine klienter forlade klinikken i en gladere og mere funktionsdygtig tilstand end, da de kom.

Mobil: 4093 0509, E-mailhelle@terapeutiskklinik.dk,  Hjemmesidewww.terapeutiskklinik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Bodyscrub - Klæd huden på til efterår/vinter