TEST: Naturlig Ansigtsløft part 4.

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 5.

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 3. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb, så følg disse links til førsteanden, tredje og fjerde behandling.

Vi nærmede os både enden på forløbet OG min 30 års fødselsdag. Jeg intensiverede mit “anti-aging”-forløb en smule ved siden af med nedenstående tiltag. Jeg var i det hele taget ved godt mod, selvom vi nærmede os udløbsdatoen på mine 20’ere…

  • Ansigts-massage: HVER aften masserede jeg min ansigtscreme ind i ansigtet, det satte lige lidt ekstra gang i blodomløbet, og er faktisk blevet en vane nu:)
  • Hvis jeg følte at min ansigt så lidt træt ud om morgenen, lavede jeg en hurtig ICECUBE-facial (særligt god mod “tømmermands-hud”)
  • 3 gange om ugen sov jeg med denne ansigtsmaske fra Origins, det eneste beauty-produkt som jeg ikke har erstattet af en hjemmelavet version. Jeg elsker den bare<3

img_8212

5. Behandling

Femte behandling omfatter hals, øvre skulderparti og nakke. Halsen glemmes hyppigt ved ansigtsbehandlinger og kan mange gange afsløre, at der er arbejdet på ansigtet. Denne behandling kan yderligere facilitere en bedre blodcirkulation til ansigtet og baghovedet og reducere ”kalkunpludret” under hagen og ”hamsterkinderne”.

Resultat

Helle: Efter 5. behandling sker der igen et løft af øjenlågene og mildheden i ansigtet understreges yderligere. Næsen blødes op og symmetrien i ansigtet er ikke til at tage fejl af. Ansigtet smalles.

Cecilie: SUPER behagelig behandling! Vidste ikke hvor mange spændinger man kunne have i baghovedet, men det var VIRKELIG rart at få behandlet. Jeg følte en utrolig lethed, og det syntes jeg kunne ses tydeligt i ansigtet. Det giver god mening for mig, det med at muskler i i nakke og hals, kan “trække” mit ansigt ned, men jeg havde virkelig aldrig tænkt over det. Det har også gjort, at jeg tænker mere over spændinger og holdning i dagligdagen på kontoret f.eks. Kan godt være man ikke lytter, når ens fys siger man skal sidde og rulle med nakken hver 15 minut for at undgå hovedpine osv. MEN HVIS de sfortalte, at man ville se ældre ud hvis man IKKE gjorde det, så tro jeg at alle kvinder +30 ville sidde og rulle hovedet et par gange om dagen eller mere;)

Læs mere om Helle og hvordan du får fingrene i hende nedenfor;) #simplybeauty

img_8431

Helle Haugaard, medindehaver af Terapeutisk Klinik, Nyelandsvej 63, Frederiksberg og har været i dette klinik fællesskab siden august 2003. I klinikken behandles alle aldersgrupper – fra nyfødte til halvfemsårige.

Behandlingerne spænder lige fra kolik, uro, stress, chok og traume, til hovedpine, migræne, ryg, skuldre, nakke, arvæv, piskesmæld, hjernerystelse og kropsholdning blot for at nævne nogle symptomer og ikke at forglemme A.L.T., naturlig ansigtsløftning, som udføres uden cremer, nåle, knive eller fillers, men blot ved at afspænde og bearbejde ansigtets muskulatur og væv med hænderne.

Helle har i mange år interesseret mig for kroppen og psyken og deres sammenhæng og det er skønt at se mine klienter forlade klinikken i en gladere og mere funktionsdygtig tilstand end, da de kom.

Mobil: 4093 0509, E-mailhelle@terapeutiskklinik.dk,  Hjemmesidewww.terapeutiskklinik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 4.