TEST: Naturlig Ansigtsløft part 5.

Jeg gennemførte min 30 Day Minimalist Challenge – Dag 21-30

img_0454

Det lykkedes, I DID IT! Gennemførte min 30 dages Minimalist Challenge, på 27 dage;) Men jeg er faktisk bare fortsat! Lige nu er jeg oppe på at have fjernet 503 ting fra mit hjem, og på trods af, at meget allerede er givet væk, ja så fylder det en del. Jeg har en taske med ting som skal sælges, ellers er resten til hhv. Reden, Røde Kors og lidt lokal genbrug:)

KONKLUSION

Det har været og er stadig mega optur! Om man smider 50 eller 500 ting ud, tror jeg er underordnet, men selve processen er en vild øjenåbner.Jeg har stadig mange ting, men det er ting jeg ELSKER, og som gør mig glad. Særligt når jeg skal bruge dem. I mit køkken har jeg været langt mere kreativ, fordi de maskiner og ting jeg har købt for at bruge, er kommet frem i skabet så man kan nå det! Her er fedeste ting ved at gennemføre en 30 Day Minimalist Challenge:

 

 1. Du får ryddet ud! Det behøver ikke kun være når man flytter, at man får lov til at starte på en frisk.
 2. Du får mere plads, det siger nok lidt sig selv;)
 3. Du får mere positiv energi, ja det lyder frelst, men hør mig lige ud. Når alle de ting du har i dit hjem er ting der yder en funktion eller har en værdi og gør dig glad, jamen så bliver du også gladere. Væk er trøjen som kostede alt for meget, men aldrig rigtig passede, og slut med dårlig samvittighed hver gang du åbner køkkenskabene og et eller andet ubrugt redskab kigger ud på dig.
 4. Det smitter af på andre dele af dit liv. Jeg ryddede op i alt på mit arbejde, endda vores fælles køkken og køleskab efter arbejde, og det føltes SÅ godt. Næste skridt bliver min telefon og iPad!
 5. Du finder ud af hvad du holder af og som du måske vil bruge tid/penge for at få repareret eller opdateret. Jeg fandt et billede som skal i en ny ramme, og så har jeg tre stykker tøj jeg skal have syet;)
 6. Du finder ud af hvad du mangler! Og hvad du er træt af at købe dumme kopier af haha. Jeg havde et par bukser jeg virkelig gerne ville have, og da jeg ryddede op i mit tøj, fandt jeg ud af at jeg gennem tiden har købt billigere par, som minder om dem, men som bare ikke sidder som de burde. Det skal man stoppe med, så hellere ønske sig the real deal, og køb det:)
 7. Du bliver bedre til at bytte ting, det kan være tøj du lige har købt eller gaver du får. Man bliver mere kritisk over ting man tager ind i sit hjem.
 8. Du genopdager glæden ved at give. Ting du bare tager for givet, kan virkelig gøre andre glade! Den tanke har hjulpet mig flere gange. Der er mange ting jeg har givet væk, som jeg helt sikkert godt kunne bruge, hvis det var, men tanken om at andre ville elske at bruge det, hjalp mig med at sige farvel #stuffbye

da81b42b-f14e-4ed2-ad3f-76cfd730b8cb

TIPS TIL AT FÅ DET SIDSTE UD:

 • Sæt høj musik på og gå i krig! Der er ting man har set på og overvejet gennem flere af dagene, og tilsidst må man bare sande at det skal ud!
 • Bøger og magasiner er oversete emner hos os piger, vær lige ærlig overfor dig selv. Kommer du til at læse det blad eller den bog igen? For mig hjalp det at give de gode bøger videre til veninder jeg vidste ville nyde dem:)
 • Få en ærlig og hård veninde forbi til at gennemgå klædeskabet en sidste gang. Vi kender vel allesammen en modeblogger eller en som har en stil vi ser op til? Jeg hev fat i min veninde og blogger Julie Pallesen, og sammen gennemgik vi ALT jeg havde tilbage og var i tvivl om. Der røg i hver 25-30 ekstra ting der, tak Palle!

Processed with VSCO with f2 preset

Minimalisme er ikke nødvendigvis kun, at skille sig af med ting, eller næsten ikke at eje noget. For mig handler det om, kun at have ting omkring sig, som har en funktion og/eller gør dig glad. Jeg er ikke stoppet med at anskaffe mig ting, for så antimaterialistisk er jeg desværre ikke endnu haha. Her er de ting jeg har anskaffet mig under min challenge:

 • Mikrofon til podcast (elsker podcast, og har længe gerne ville starte en selv, så det er på vej)
 • Bukser jeg havde DRØMT OM fra Libertine i min lille yndlingsbutik Adelie
 • Chokoladesmelter (bedste køb ever, til når jeg laver hjemmelavede cremer:))
 • Udstyr til at lave sæbe, yes vi snakker en tur i Silvan hvor jeg kom ud med sikkerhedsbriller og handsker der kan tå syre;)

 

Hvis i har fået blod på tanden, så læs mere om selve Minmalist-ufordringen her, mangler du endnu flere tips og grunde til at komme i gang, så læs her. Derudover, så har jeg lavet et Excelark, jeg gerne vil sende, hvis det kunne være en hjælp. Du fylde bare ud, dag for dag, hvad der ryger, og på den måder holder styr på hvor du er i din challenge. Send mig en mail eller skriv en kommentar til dette indlæg, så sender jeg:)

Nu kan jeg bare ligge i min seng med kaffe i weekenderne, og nyde mit minimalistiske hjem, fyldt med ting jeg elsker, og som alt sammen har en plads;) #simplyliving #minimalistchallenge

Processed with VSCO with hb1 preset 97379cdc-59a6-4eb8-b51c-525395fd3664

20 kommentarer

 • Maja

  Er det også muligt for mig at få Excel arket ?🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tænker det er den perfekte start på det nye år – kan man mon stadig få excel arket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Ved godt at dette indlæg ikke er helt nyt, men kan jeg mon også få excelarket? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super challenge (overvejer).
  Er nysgerrig og vil gerne se dit Excel ark – og citere dig for “Ligesom styrketræning, så bliver “udsmidnings-musklen” virkelig stærk til sidst”. Ha-ha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Haha det er bare en aftale;) Sender excel ark med det samme;)!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hvor lyder det bare sejt! Det vil jeg straks i gang med 🙂 Det kan da kun være en god øvelse! Vil du mon også sende Excelarket til mig?
  VH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil også gerne have excelarket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hans overgaard

  det er imponerende, tænk at man kan få ny energi. Med alt det vi har i vores kælder ma der være energi til mange år.
  vil du sende mig exell arket?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Haha ja kælderen er et godt sted at starte;)
   Jeg sender excel-arket med det samme… Held og lykke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jensne

  Jeg vil ogspå meget gerne have tilsendt Excelarket. 🙂
  sarajensen33@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Du må også meget gerne sende excelarket til mig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du må meget gerne sende mig dit Excel ark😄
  nillee@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Fed udfordring! Du må meget gerne sende mig dit Excel ark 🙂 mvh Sissel (sisselfaerch@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Det sender jeg afsted med det samme;) Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 5.