Jeg gennemførte min 30 Day Minimalist Challenge – Dag 21-30

4-i-1 Beauty Balm – SimplyBeauty

08537ca1-d7ab-4a09-a680-d388558802e6

Jeg eeeelsker at gøre min hverdag og mit liv nemmere og mere simpelt. Det er vildt fedt at have beauty produkter til mange forskellige og meget specifikke ting og områder, men nogle gange er det altså også bare rart, ikke at skulle slæbe 14.000 produkter med sig i fitness og på ferie, bare fordi man har planer om at tage sig et bad.

Mens jeg ryddede op derhjemme under min Minimalist Challenge, opdagede jeg hvor mange produkter, jeg egentlig ikke behøver eller ikke bruger længere. Derfor kunne jeg endnu engang samle en stor pose til Reden. I mit gør-det-selv eventyr, har jeg kunne minimere min beauty-rutine, så jeg ikke behøver 4 fyldte skabe på badeværelset. Et af mine beauty-hacks er denne 4-i-1 Beauty Balm, og den har som navnet antyder, hele 4 egenskaber!

4-i-1 Beauty Balm

 1. Ansigtsrens
 2. Make-up fjerner
 3. Ansigtscreme
 4. Bodylotion

But how?

Alle ingredienser er naturlige og økologiske. I denne opskrift har jeg holdt mig til simple olier, og ikke alt for mange æteriske olier, som man måske ikke vil have i øjnene eller lignende. Derfor kan den bruges til flere ting:)

Ansigtsrens: Du tager en smule af din Beauty Balm og varmer op til flydende i hænderne. Masser det grundigt ind i ansigtet, så du opløser al snavs og make-up. Så tager du en vaskeklud, vrider den op i varmt vand og renser ansigtet grundigt. That’s it! Har jeg meget make-up på, gentager jeg gerne processen 2 gange.

Make-up fjerner: Ligesom med ansigtsrensen, så skal cremen være flydende. Du kan enten smøre det på dine vatrondeller (jeg bruger genbrugelige rondeller af bomuld), ligesom du ville gøre med enhver anden makeupfjerner. Eller du kan bruge fingrene til at massere det ind omkring øjnene, og så bruge rondeller eller vaskeklud til at fjerne det. Gerne fugtige eller våde med varmt vand. Gnid ikke for meget, vær forsigtig omkring øjenomgivelserne.

Ansigtscreme og Bodylotion: Siger nok lidt sig selv haha, men den kan altså bruges til begge dele;)

Denne balm er lavet på shea butter, kakaosmør, kokosolie, arganolie, e-vitamin og en lille smule azulen (ikke øko). Den er ideel til sommerhusture, forlængede weekender eller med i gym;) #simplybeauty

TIP: Jeg elsker min genbrugelige bomulds-rondeller som jeg har brugt i flere år, derved sparer jeg i minimum én vatrondel om dagen #zerowaste. Læs mere om dem her

BONUS: Udover at du ved præcis hvad der er i dine produkter, så genfylder jeg også bare dine gamle beholdere. Jeg bruger en i glas jeg har købt i Helsemin, så ingen plastikbeholdere til mig:) #zerowaste

8cde4246-bd10-4267-8514-3470ef41e7d9 Processed with VSCO with f2 preset b73c9a21-4c34-427d-bd54-d7cd968bd871

 

4 kommentarer

 • Tine

  Hvad gør du mht. ingredienserne? Jeg lavede også min egen creme nogle gange, men sheasmør, kakaosmør osv. bliver jo også købt i emballage, så zero waste-wise har jeg ikke kunnet greje den? Kan man købe disse uden emballage? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Hej Tine,
   Jeg forsøger at købe stort ind af de ingredienser jeg bruger meget, på den måde sparer man lidt på emballagen (da der er til mange produkter). Derudover går jeg efter glas, men hvis det ikke er muligt så er det selvfølgelig vigtigt at huske at sortere emballagen ordentligt med dit skrald, så det har en chance for at blive genanvendt. Nogle ingredienser køber jeg bulk i Løs Marked og hos Isangs på Vesterbro. Der er olivenolie, forskellige typer ler og andre sjove ingredienser:) Håber det var en hjælp?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Nielsen

  Fedt, må vi få opskriften? Udover bare ingredienserne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Ja det skal nok komme, jeg har bare haft travlt med at arbejde på en bog, og har derfor testet en masse opskrifter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gennemførte min 30 Day Minimalist Challenge – Dag 21-30