4-i-1 Beauty Balm - SimplyBeauty

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 6. – Konklusion

7cf36f9d-a279-457c-bedd-9e3adbb2a94b

Dette indlæg er SPONSORERET, da jeg ikke har betalt for behandlingerne, men heller ikke har lovet at skrive hverken godt eller skidt. Jeg var bare mega excited over, at der fandtes ansigtsløft der ikke involverede knive!

I starten af året startede jeg på et A.L.T.- forløb (AnsigstLøftnings Teknik), A.L.T er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre, og på den måde holder ansigtet plads, eller løsner/åbner op for det som kunne trække forkerte veje;) Forløbet har 6 behandlinger der tager fat forskellige steder, og denne gang kigger vi nærmere på 3. behandling. Vil du læse mere om A.L.T. og mit forløb, så følg disse links til førsteanden, tredje, fjerde og femte behandling.

Woop woop, vi nåede til sidste behandling, og der blev gået til den, særligt ved kæberne. Sjette behandling følger op på de steder hvor der er issues, og jeg er jo lidt tight i kæbemusklen, så av. Nedenfor kan du se hvordan Helle arbejdede indefra i munden. Sidste behandling nåede vi inden jeg fyldte 30 i april, og hun fik en lille taknemmelig tanke, da jeg vågnede på min fødselsdag, uden et gammelt træt og krakeleret ansigt (på trods af tømmermænd)!

img_8213 img_6339

6. Behandling

Sjette behandling vil være en allround behandling, hvor man samler op på de mest spændte områder i ansigtet eller linier/rynker.

Resultat

Helle: Efter 6. behandling er øjenlågene igen blevet løftet og i og med, at der ikke laves så meget ”trutmund” kan man nu se, at hagens skarpe kanter er reduceret. For Cecilies vedkommende er det især øjenlågene, der har fået det store løft. Det mørke omkring øjnene er væsentligt reduceret of ansigtet har fået en mere naturlig fylde og en bedre symmetri. Alt i alt et ganske tilfredsstillende resultat. Behandlings forløbet er foregået over cirka 5 måneder.

Cecilie: Synes det var rigtig tydeligt, at se på mit ansigt at Helle havde været i gang. Ligesom de andre gange, så blev det faktisk mere tydeligt med en nats søvn, hvor ansigtets muskler lige får slappet af efter behandlingen. Mine øjne var langt mere symmetriske, og så var der ikke noget hævet som jeg normalt kan opleve om morgenen, eller hvis jeg har spist meget sukker om aftenen. Jeg havde spist chokolade den aften, så det var et overraskende “friskt” ansigt jeg vågnede op til;)

cdd23570-11e4-4d4d-972f-cd0e3317a982

Billede taget post 30 års;)

Konklusion

Alt i alt var jeg virkelig overrasket over hvad lidt “pilleri” ved ansigtet kan gøre. Billederne er uden filter (borset fra det øverste!), så i kan bedømme selv hvad i synes, men jeg har fået meget respekt for bindevævet og muskulaturen i ansigtet. Ligesom man jo er i resten af kroppen. Jeg er begyndt at gøre mere ud af at massere min creme ind i ansigtet, og arbejde med muskulaturen. Derudover var det fedt at se og mærke en effekt, uden at der egentlig er blevet gjort noget ved selve huden. Det var virkelig en øjenåbner, og min konklusion er, at man sagtens kan gøre noget ved tyngdekræftens angreb på ens face. Det kræver lidt arbejde, men er helt sikkert det værd;) Og til alle mine veninder i slut-20’erne derude, dooon’t worry, 30’erne er en fest;)

Læs mere om Helle og hvordan du får fingrene i hende nedenfor;) #simplybeauty

img_8431

Helle Haugaard, medindehaver af Terapeutisk Klinik, Nyelandsvej 63, Frederiksberg og har været i dette klinik fællesskab siden august 2003. I klinikken behandles alle aldersgrupper – fra nyfødte til halvfemsårige.

Behandlingerne spænder lige fra kolik, uro, stress, chok og traume, til hovedpine, migræne, ryg, skuldre, nakke, arvæv, piskesmæld, hjernerystelse og kropsholdning blot for at nævne nogle symptomer og ikke at forglemme A.L.T., naturlig ansigtsløftning, som udføres uden cremer, nåle, knive eller fillers, men blot ved at afspænde og bearbejde ansigtets muskulatur og væv med hænderne.

Helle har i mange år interesseret mig for kroppen og psyken og deres sammenhæng og det er skønt at se mine klienter forlade klinikken i en gladere og mere funktionsdygtig tilstand end, da de kom.

Mobil: 4093 0509, E-mailhelle@terapeutiskklinik.dk,  Hjemmesidewww.terapeutiskklinik.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4-i-1 Beauty Balm - SimplyBeauty