TEST: Naturlig Ansigtsløft part 6. - Konklusion

Workout Motivation #1 – Hjemmespa TO-GO

c2746b72-e6be-4c35-9c00-082c219bf868

Jeg har en indrømmelse jeg gerne vil ud med! For selvom det sikkert kan se anderledes ud på diverse sociale medier, så er det faktisk sjældent, at jeg glæder mig til at træne! Jeg prøver ofte at bilde mig selv ind, at jeg glæder mig. Men i virkeligheden har jeg lært mig selv, at glæde mig til følelsen jeg får når jeg er i det, og særligt efter.

Selve det at komme til træningscentret (særligt om morgenen), er bare virkelig hårdt. Man skal have tøjet på, pakke en taske, binde fucking snørrebånd og jeg glemmer altid ét eller andet! Ret uoverskueligt. Jeg kan hurtigt finde på mange gode grunde til enten at sove den time længere, eller hvordan en hviledag da egentlig ville være HELT på sin plads, igen. Derfor begyndte jeg, at motivere mig selv til at komme afsted, på nogle lidt andre måder. Dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer, så de vil komme løbende:)

Nu hvor efteråret er i fuld gang, sytnes jeg det er ekstra svært at komme afsted. Det er koldt udenfor og chancen for regn og modvind er lidt for høj. Derfor er mit første råd til at booste træningsmotivationen, at lokke dig selv med et hjemmespa i fitnesscenteret! Hvis der er noget der kan jagte en vinterdepression væk, så er det varme og wellness.

Hjemmespa to-go:

  • Body Balm (fungerer også som make-up fjerner og ansigtscreme)
  • Deodorant (opskrift på vej)
  • Bodyscrub
  • Sæbebarer (body & shampoo)

Så er det lige meget om du går 20 min. på løbebåndet, eller får trænet hele kroppen igennem i en HIIT workout. Du kom derop/derhen, og spaen er fuldt fortjent. Jeg tager gerne 10-15 min i sauna for lige at svede lidt igennem (igen), så i dampbad med min scrub og så vasker jeg håret til sidst, da der ellers kan komme olie i fra min scrub.

BONUS: Når man nu først får lokket sig selv afsted, så er det sjældent man kun træner 15 min. men det behøver du ikke sige til dig selv;)

TIP: Er der ikke spa i dit fitness, så er der alternativer. Scrub’en kan sagtens bruges i et varmt bad uden damp eller sauna. Du kan også ændre træningsstil i efteråret/vinteren og begynde til Hot Yoga og få varmen på den måde. Der er også flere steder hvor det er muligt at købe sauna klippekort;) Google er din ven…

Har du andre måder at få motiveret dig selv til at træne? Så del dem gerne med mig! Tager imod alle de råd jeg kan få;) #simplyfit

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with hb1 preset

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST: Naturlig Ansigtsløft part 6. - Konklusion