Workout Motivation #1 - Hjemmespa TO-GO

ADVENTS GIVE AWAY #1 Gua Sha fra Honest Beauty Talks

29923939-fde4-4542-babf-fd2c96f457ee

Ved godt at advent (og advents-giveaways) ligger på den søndag, men det er jo om mandagen man har brug for lidt ekstra forkælelse. Derfor vil mine advents Give-Aways komme om mandagen i stedet;) Simpelt…

Det er ingen hemmelighed at jeg har lidt af et girl-crush på pigerne Tanja og Maja der står bag Honest Beauty Talks. Deres måde at arbejde med beauty på en naturlig måde, går rent ind med mine egne værdier, og de har inspireret mig i mange år. Efter mit forløb med Naturlig Ansigtsløftnings Teknik, fik jeg virkelig øjnene op for, hvor meget muskulaturen i ansigtet, har direkte betydning for hvordan dit ansigt ældes.

Da jeg har besluttet mig for at undgå diverse sprøjter i mit face, så finder jeg og tester jeg gerne alt hvad jeg kan finde på de naturlige hylder først. Gua Sha har jeg brugt i et par måneder nu, og jeg er KÆMPE fan. Derf0r spurgte jeg pigerne, om jeg ikke godt måtte lave en give-away i December, og give en af jer muligheden for at opleve alle fordelene også:)

HVAD ER GUA SHA:

Gua Sha er et traditionelt kinesisk redskab som du basically massere ansigtet med. Det føles åndsvagt rart, og kan hurtigt blive vandedannende. Du kan læse meget mere om Gua Sha og se tutorials her (scroll lidt ned;)). Men hvad jeg har oplevet af forbedringer i mit ansigt er ret vildt. Du arbejder med muskulaturen i ansigtet, så hurtigt med alderen kan trække den forkerte vej! Vi har sindssygt mange muskler i ansigtet, og vi burde passe lige så godt på dem som vi gør med mange andre i kroppen. Derudover arbejdes der i bindevævet og du sætter gang i blodcirkulationen der både gør at cellerne aktiveres og det produkt du har puttet i ansigtet (for mig en hjemmelavet facebalm) trænger dybere ned i huden. I stedet for at vågne op med et hævet ansigt, så vågner jeg op med mere markerede træk og mindre væske og puffiness. Derudover så beholder jeg fylde i kinderne hele dagen og rynkerne i panden har jeg kunne holde i skak sammen med en masse vand #stayhydrated
Det er meget lidt jeg ville gide bruge ekstra 5 min. på hver aften inden jeg sover, udover en god bog. Men nu er Gua Sha blevet fast ritual:)

GIVE AWAY

Det eneste du skal gøre for at vinde din helt egen Gua Sha er:

  1. Følg min instagram @cecilieblaksted
  2. Like billedet med Gua Sha, og skriv en kommentar (eller sæt en emoji).

Jeg trækker lod blandt alle kommentarerne på onsdag og i får besked via en direct message på IG.

1aac615e-5698-48b1-a912-93b15f4adb3f
Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout Motivation #1 - Hjemmespa TO-GO