NO MAKE-UP CHALLENGE - 7 Dage Uden Make-Up

ADVENTS GIVE-AWAY #2 – TomTom

vsco-photo-1-9

Så blev det godt nok torsdag i stedet for mandag, men en give-away er man vel altid glad for! Særligt denne som er endnu en af mine egne absolutte favoritter…!

TomTom Runner 3

Jeg er endelig kommet i gang med at løbe igen, efter en 1,5 års lang menisk skade og operation i januar. Det er vildt hårdt at komme tilbage! Nogle dage er det knæet som driller men andre dage er det ens lunger der er ved at kollapse!

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg løber sjældent med super meget gear, men en af mine yndlings gadgets er faktisk et puls/gps ur. Jeg har løbet med TomTom så længe jeg kan huske, og siden de kom frem med et ur der havde både gps og pulsmåler i håndleddet (har aldrig  kunne magte at have en strop undt om brystet)!

På den måde kan jeg både se hvor langt jeg løber, hvor hurtigt jeg løber men  også hvor presset jeg er. Nogle dage er man bare mere træt, og så kommer pulsen hurtigere op, selvom man måske løber et tempo man normalt ikke bliver super presset på. Det er rart at kunne se, om der er grund til at man halser efter vejret eller om man bare har en dårlig dag, og måske skal tage lidt hensyn.

vsco-photo-3-5

Derudover har det en masse andre seje funktioner. En jeg har brugt meget er forudindstillet intervaller på tid eller distance, til når jeg løber ude, men resten kan du læse om her. Det kan blandt andet måle på en masse andre motionsformer som cykling, svømning, motionscenter og løbebånd.

Jeg har også brugt det hele vejen igennem min Senses 21 Dages Challenge, hvor jeg tager et hold hver dag. Så kan man se hvor meget man forbrænder, baseret på vægt og puls, på de forskellige hold. Alt sammen plottes ind i en smart smart app, så jeg kan følge med i mit nu, meget aktive liv igen haha…

img_1394

For at få fingrene i dette smarte ur, skal du:

  1. Finde mig på IG: cecilieblaksted
  2. Skrive en kommentar til billedet med uret

Jeg finder en vinder på søndag! (17/12)

Held og lykke!! #simplyfit

Nedenfor er mine workout essentials: Trådløse høretelefoner, telefon, TomTom ur og vandflaske (altid stål eller glas #zerowaste, denne er fra OrganicBasics ellers er min favorit min BKR som jeg har med mig alle steder).

vsco-photo-1-11 vsco-photo-1-10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NO MAKE-UP CHALLENGE - 7 Dage Uden Make-Up