Zero Waste - Starter Kit

RED FACE FACIAL – Naturlig Hjemmelavet Ansigtsmaske

Processed with VSCO with hb1 presetEndnu en nem men effektiv ansigtsmaske. Jeg skulle tage de sidste billeder til min bog (jep der er sgu en bog på vej), og kunne godt mærke på min hud at januars vejr og stress havde sat sig lidt. Havde brug for noget dybderensende men beroligende samtidig. Derfor lavede jeg en maske med ler som trækker affaldsstoffer ud, men tilføjede lidt honning så den ikke ville tørre huden helt ud, samt en lille smule olie. Havremelen er også beroligende og beskyttende, så alt i alt føltes min hud frisk og lækker bagefter, og endnu vigtigere, vågnede jeg op med en glød til mit sidste photoshoot.

OPSKRIFT:

  • 1/2 tsk Rhassoul ler
  • 1/2 tsk Kaolin ler (jeg brugte rød, men hvid er også fint)
  • 1/2 tsk havremel
  • 1/2 tsk honning
  • 1/2 tsk oliven olie
  • tilsæt lidt vand til ønsket konsistens

Påfør masken med en make-up pensel og lad den sidde 10-15 min.
Sluttede af med at påføre en hjemmelavet face balm og Gua Sha massage<3

#simplybeauty #naturligbeauty

BONUS: Nem og billig ansigtsmaske uden kemi<3

TIP: Sovemaske fra Holistic Silk får mig til at sove som en baby i et ellers alt for lyst soveværelse #beautysleep

vsco-photo-2-8
img_0039

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zero Waste - Starter Kit