RED FACE FACIAL - Naturlig Hjemmelavet Ansigtsmaske

DIY Beauty – Travel Edition #zerowastebeauty

Vi piger er eksperter i at pakke for meget, når vi skal på ferie/weekendtur eller bare overnatte hos en veninde! Med lidt øvelse, har jeg dog gjort det nemt og simpelt, at rejse med mine hjemmelavede produkter, så jeg ikke føler at jeg går på kompromis med min beauty rutine mens jeg er væk. Selv når jeg kun rejser med håndbagage #skills

BONUS: Du sparer miljøet for alle de engangs emballager til sæbe, shampoo osv. de har på hotellerne #zerowaste #zerowastebeauty

Jeg var et smut i Paris med min yndlings travel-buddy og rejseblogger Julie Pallesen. Vi skulle som altid både træne, vade byen tyndt og selvfølgelig ud om aftenen. Dvs. at kufferten i forvejen er proppet med flere sæt tøj og sko! Jeg har derfor alle mine produkter i små mindre beholdere, (som jeg også bruger når jeg er oppe og træne) og så tilføjer lidt for at få min aftenrutine med også. Dette kit består af:

 • Shampoo/ Sæbebar
  Bruges både som body wash og shampoo
 • Deodorant
 • Body Balm
 • Face Balm
 • Oil Cleanser
  Til at rense ansigt og fjerne make-up (2-i-1)
 • Gua Sha
  Til at massere ansigtet og få gang i blodomløbet, jeg er meget stor fortaler for ansigtsmassage
  TIP: På længere flyveture bruger jeg min Gua Sha og lidt face balm mens jeg er i luften. Både for at fugte huden (som ellers bliver rigtig tør på flyveture), og så er det dejligt afstressende samtidig. 
 • Hårbørste
  Har en mindre udgave af min Mason Pearson børste som jeg ikke går nogen steder uden
 • Hvad jeg ellers har med:
  Genbrugelige vatrondeller og en lille vaskeklud (hvis hotel/AirBNB ikke har), tandbørste, tungeskraber og tandtråd (lånte tandpasta af en veninde, glemmer altid et eller andet).
  Hamphandske: Til tørbørstning af kroppen (vejer mindre end min ioniske børste derhjemme)

Super nemt at have med sig! Og du kan føle dig ligeså lækker og velsoigneret som derhjemme.
Make-up sidder bare bedre på velplejet hud, ingen grund til at være tvunget ud i at skulle bruge hvad end der er på din destination:)

Processed with VSCO with hb1 preset

2 kommentarer

 • Gitte

  Hvor er der mange gode tips på din blog. De flotte krukker du har, hvor køber man dem henne? Tak for hjælpen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Tak for de søde ord Gitte!:) Beholderne har jeg købt igennem Honest Beauty Talks, der er et link her🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RED FACE FACIAL - Naturlig Hjemmelavet Ansigtsmaske