DIY Beauty - Travel Edition #zerowastebeauty

HOW TO #STAYHYDRATED

8fc4d6f9-4c81-496b-8a35-6921a6f780dbVi ved godt allesammen, at vi helt sikkert drikker for lidt vand i løbet af en dag, og burde drikke meget mere! Men hvordan gør man det lige?? Hvis man ikke er inde i en vane med at drikke meget vand, så kommer det altså ikke af sig selv fra den ene dag til den anden. Derfor har jeg besluttet mig for at give de allerbedste tips videre:)

Når man starter med at drikke meget vand, er det HELT naturligt at man skal tisse hele tiden! Det er bare indtil kroppen vænner sig til det. Derudover, så er det HELT NORMALT at skulle tisse 6-7 gange om dagen. Hemmeligheden er lidt at få spredt indtag af væske ud over dagen.

Har du først vænnet din krop til at den faktisk ikke skal rende og være dehydreret, så reagerer den ret hurtigt på det hvis den bliver det. Har jeg en dag på farten, hvor jeg ikke får drukket så meget som jeg plejer, så bliver jeg super tørstig, og faktisk også træt.

Her er mine 7 BEDSTE tips til at få dine 2-3 liter om dagen:

 1. Start dagen med vand!
  Ja vi snakker om at når vækkeuret ringer (muligvis for 3. gang), så er det første jeg gør faktisk at drikke vand. Før tandbørstning, bad og tjek af IG, så har jeg drukket et glas vand (muligvis med citron) og sat vand over til en kop te #nemt.
 2. Hav vand med dig – alle vegne!
  Jeg går INGEN vegne uden min BKR vandflaske, som jeg ELSKER. Den er flot og minder mig hele tiden om, at jeg skal drikke mere. Den er med mig i fitness, på arbejde, ja alle vegne.
  BONUS: Du slipper for at købe plastikflasker der belaster miljøet #zerowaste
 3. Lav regler for dig selv
  Da jeg startede med at drikke mere vand, lavede jeg en regel med mig selv om at jeg IKKE måtte gå i seng før de 3 liter var drukket. Det betød nogle gange, at jeg sad om aftenen og bællede vand inden sengetid, og skulle tisse hele natten. Men så lærte jeg det også! Du behøver måske ikke være helt så drastisk, men sæt nogle spilleregler op, og giv dig selv præmier eller straffe:)!
 4. Sæt en reminder/hent en app
  Der er SÅ MANGE vand-apps derude, tjek din App Store, og find en du gider. Så sender den reminders hele dagen #smart
 5. Erstat andet du drikker med vand
  Farvel juice og cola (og extra kilo!), te og kaffe tæller endelig med i det samlede “vand-budget”
 6. Gør det spændende
  Tilføj smag! Infused Water eller Sodastream eller begge dele. Bar gør dit vand mere spændende med citron saft og kulsyre! Jeg elsker min sodastreamer, og den har helt sikkert fået oppet mit vand-indtag derhjemme en hel del.
  BONUS: Sodastreamer fås nu med GALSFLASKER og ikke plastik #zerowaste
 7. Lyt til din krop,
  – Og prøv at drikke et stort glas vand før andre ting som slik, kage, mad eller hovedpinepiller.

bc6ce7dd-92f8-4e00-ae3c-2e4c81ee911f 1e220ea3-6a62-4b02-87b8-88260e2ab55a

Jeg har da også lige listed FORDELENE ved at drikke mere vand, som jeg rent faktisk kan mærke. Der er helt sikkert studier, der viser en masse mere, men det her er hvad jeg rent faktisk føler og ser på egen krop:)

 1. Mindre appetit – særligt om morgenen er det mere væske jeg har brug for en mad egentlig
 2. Friskere om eftermiddagen eller når man sidder koncentreret i lang tid
 3. Flottere hud med færre linjer – det modsatte ses på dage med tømmermænd hvor kroppen er dehydreret
 4. Bedre fordøjelse, mindre oppustet og aldrig forstoppet – vand skyller nemlig kroppen og tarmene igennem
 5. Klarere øjne 

Mens jeg skrev dette indlæg lykkedes det mig at drikke 1 liter vand, så nu giver jeg stafetten videre #stayhydrated!

5a892f7e-e35d-41d2-a371-6313105a166b 1fbe8928-953d-4e93-86d1-6cc16099c0ee a0f316ce-be77-447e-8b15-3ae06f1d41a7

2 kommentarer

 • Jeg laver virkelig tit den fejl, at jeg bæller en liter vand, lige inden jeg skal sove – eller til træning om aftenen. Og det ødelægger bare nattesøvnen HVER gang 😀
  Så tak for at dele dine tips, de er virkelig gode og faldt på et tørt sted. (badabum tsh. Okay, finder selv ud….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • simplyfit

   Haha vi har alle været der!! Sig endelig til hvis du selv finder på andre gode tips;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Beauty - Travel Edition #zerowastebeauty