HOW TO #STAYHYDRATED

Quick morgen-smoothie

PURPLE SMOOTHIE

På trods af, at jeg nu kan kalde mig et “A-menneske” (læs hvordan jeg blev det her), så er der bare nogle morgener, hvor dynerne lokker mere end en overskudsagtig, insta-venlig, gourmet-anretning. Jeg ville ønske jeg havde tid til hjemmelavet granola, frisk skåret frugt og en perfekt kop kaffe (gerne ude på min altan med lidt fuglesang i baggrunden). Desværre er det eneste jeg tænker når mit vækkeur ringer:

1) Mit liv bliver aldrig godt hvis jeg ikke får 10 minutter længere med den her dyne!

2) Jeg kan da sagtens gøre mig klar på 20 min. hvis jeg bare lige sover lidt endnu…

Resultatet er ofte det samme, jeg fiser rundt og ender med at løbe ud af døren, ned af trapperne (og op igen for at hente noget jeg har glemt) og ud på cyklen for at nå til træning og på arbejde til tiden. Maven rumler og det eneste jeg har lyst til er, at overfalde Lagkagehuset inden jeg møder ind.

Selvom jeg er begyndt at eksperimentere en del med “intermittent fasting”, så er en smoothie min go-to morgenmadsløsning også i weekenderne.

organic, raw, smoothie, blend, green smoothie, layer, quick, easy, super foods, nutribullet

Derfor måtte jeg jo finde på en nemmere (og hurtigere) løsning, som jeg kunne tage med mig i en fart:) Så her er opskriften på en meget nem og meget nærende smoothie som kan drikkes på farten / med mascara i den ene hånd / på cyklen / eller på jobbet!

OPSKRIFT:

  • 1 banan (frossen)
  • 1 håndfuld spinat (eller en god klump frosset)
  • 1/2 dl. blåbær
  • 1 spsk. rå kakao (nips eller pulver)
  • 1 spsk. chia frø
  • 1 spsk. hampefrø
  • vand efter ønsket konsistens (eller mælk/juice/lign.)

Du smider bare det hele i blenderen, og trykker start. Hvis den skal været let at drikke hurtigt tilføjer jeg ekstra væske. Skal den være mere “smoothie-bowl”-egnet sparer jeg på væsken.

TIP: Hav altid bananer, spinat og blåbær i fryseren, så er der ingen undskyldninger for ikke at få en sund start på dagen:)

TIP: Både grøntsager og bær fås økologisk på frost!

TIP: For to-farvet effekt: del din smoothie op i 2 portioner, og fordel blåbær ulige i de to portioner. ENJOY;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO #STAYHYDRATED